Care este primul lucru la care va ganditi atunci cand doriti sa faceti ceva pentru siguranta angajatilor care isi desfasoara zilnic activitatea in domeniul industriei? In primul rand, echipamentul de protectie, si mai apoi, achizitionarea de produse care sa previna accidentele de munca. Printre aceste produse enumeram si covoarele din cauciuc, celebre pentru proprietatile lor anti aderente, rezistenta lor la substante chimice cu actiune asupra obiectelor confectionate din materiale de slaba calitate, si durata indelungata de viata. Asadar, daca doriti sa preintampinati accidentele de munca si sa faceti viata angajatilor mai usoara si mai confortabila, si sa vina cu placere la munca zi de zi, va recomandam sa luati legatura cu reprezentantii Ikosar, sau sa intrati pe site-ul companiei, Ikosar.ro si sa va alegeti articolele de cauciuc de care aveti nevoie la cele mai bune preturi.

Detalii despre covoare de cauciuc din oferta Ikosar

            Sunteti hotarat sa scapati de vechile covoare care acopera podeaua atelierului sau fabricii in care zi de zi zeci de angajati isi desfasoara activitatea? Nu stiti ce solutie sa alegeti? Ati auzit de calitatea covoarelor de cauciuc, dar nu sunteti convins ca aceasta este cea mai buna solutie pentru dvs.? Trebuie sa stiti ca in oferta companiei Ikosar veti gasi asemenea produse ieftine si calitative, cu ajutorul carora veti reusi sa asigurati angajatilor dvs. un maxim de confort si siguranta. In mediul industrial, se intampla frecvent accidente de munca cauzate de neglijenta angajatorilor sau de produse care nu sunt in conformitate cu standardele actuale.

Covoarele din cauciuc nu necesita niciun fel de intretinere speciala, nu va trebui sa dati o gramada de bani pe produse de curatare scumpe. Dupa ce le spalati, covoarele din cauciuc arata ca noi, fara acele procedee de intretinere costisitoare, care consuma mult timp si energia angajatilor. Investiti in covoare din cauciuc din oferta celui mai mare furnizor din tara, cu contracte impresionante in strainatate, si furnizare de articole tehnice din cauciuc la cel mai bun raport calitate-pret, investiti in produsele Ikosar! Permiteti angajatilor dvs. sa aiba deplina libertate de miscare in activitatile intreprinse.

Ikosar va furnizeaza covoare din cauciuc din 1993

De 23 de ani, pe piata din Romania, exista o companie care se gandeste la oamenii implicati in activitati industriale, fie ei angajati sau angajatori. Daca si dvs. sunteti in cautarea unei solutii bune pentru firma dvs., in ceea ce priveste ingrijirea podelei si preintampinarea accidentelor de munca in randul angajatilor, va recomandam sa apelati la specialistii Ikosar. Acestia folosesc numai materii prime de inalta calitate, forta de munca calificata, si echipamente de ultima generatie. Cautati in site-ul Ikosar.ro mai multe detalii despre covoarele din cauciuc si luati cele mai bune decizii in aceasta privinta! Fie ca optati pentru covoare simple din cauciuc, pentru uz general, sau pentru covoare din cauciuc sub forma unor placi termice, pentru laboratoare, trebuie sa stiti ca Ikosar este firma de care aveti nevoie!

Reclame