Nu stii cum sa compartimentezi mai corect spatiul destul de mare de care beneficiezi? Vrei sa delimitezi eficient spatiul respectiv? Indicat ar fi sa apelezi la o serie de partitii sticla, pereti realizati din sticla rezistenta. Unde gasesti astfel de elemente? Chiar in oferta celor de la Vitrax, la un pret destul de mic.

Aceste partitii sticla sunt ideale atat pentru uz persoanl, pentru decorarea locuintei, cat si pentru sediile de birouri, acolo unde spatiul trebuie valorificat la maxim. Peretii din sticla reprezinta o metoda eficienta de compartimentare avand in vedere ca se monteaza rapid, se intretin fara investitii suplimentare si rezista o perioada indelungata de timp.

Rezista aceste partitii sticla?

Iti faci probleme ca aceste partitii sticla nu vor rezista si ca vor ceda chiar si la cea mai mica lovitura? Expertii de la Vitrax folosesc sticla de buna calitate pe care au imbunatatit-o pentru a rezista la stresul termic si mecanic. Acest lucru a fost posibil datorita unor tehnologii de intarire prin tratare la cald. Oferta pe care o promoveaza compania Vitrax este vasta si acopera mare parte din necesitatile clientilor in materie de sticla. Compania s-a remarcat prin produsele pe care le-a promovat dar si prin preturile mici pe care le-a solicitat. Din oferta fac parte elemente precum: usi din sticla, balustrade din sticla, cabine de dus din sticla, vitralii, partitii sticla si lista poate continua.

Sticla este tot mai des folosita pentru realizarea elementelor ce tin de designul interior. Companiile indraznete care au inteles cat de importanta este sticla in realizarea decoratiunilor s-au axat pe elemente care mai de care mai ingenioase. Prin urmare sticla inlocuieste cu succes faianta clasica, putand acoperi foarte bine suprafetele de perete. In bai existenta cabinelor de dus realizate din sticla nu mai reprezinta o noutate. Pentru compartimentarea eficienta a incaperilor spatioase s-a apelat la diferite tipuri de partitii sticla. In plus balustradele din sticla au un efect deosebit si se asorteaza foarte usor cu designul existent. Toate acestea iti sunt asigurate de un singur distribuitor si acesta poarta numele de Vitrax. Acceseaza pagina virtuala vitrax.ro daca vrei sa analizezi oferta completa.

Pentru birouri bine iluminate investeste in partitii sticla

In cadrul sediilor de birouri aceste partitii sticla sunt ideale. Te ajuta sa compartimentezi eficient si elegant spatiul existent. Sticla este tratata si are o rezistenta de 3-4 ori mai mare la stresul mecanic. Nu trebuie sa iti faci probleme ca aceasta sticla se va sparte, deoarece este extrem de rezistenta. In cazul in care lovitura este extrem de puternica, sticla se va sparge in bucati mici.

Vitrax promoveaza produse de buna calitate pe care le comercializeaza la preturi mici. Compania este renumita pe piata de specialitate, iar acest lucru se observa in numarul mare de clienti multumiti. Daca vrei sa-ti decorezi casa sau biroul cu stil si bun gust atunci investeste in elemente realizate din sticla. Pentru comenzi suna la numarul de telefon 0747.965.100 sau trimite un mesaj la adresa de email office@vitrax.ro. Colaboreaza cu echipa care iti poate pune la dispozitie partitii sticla de buna calitate.

Reclame