Ce poate fi mai placut decat sa te intorci acasa de la serviciu sau de la cursuri si sa te relaxezi sau sa te racoresti in piscina? Cati dintre dvs. nu si-ar dori o piscina in propria curte, pe care sa o foloseasca impreuna cu familia, prietenii, vecinii, rudele? Care om ar refuza o piscina in care sa se simta minunat in week-end, la finalul unei zile lungi, intr-o zi de concediu? Oferta Hydro Euro Pool include modele de piscine prefabricate pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Fie ca va doriti o piscina patrata, ovala sau rotunda, cu o forma unicat, la o adancime de un metru sau de cateva sute de centimetri, incalzita, interioara sau exterioara, Hydro Euro Pool face fata tuturor cerintelor clientilor.

De ce sa alegem piscine prefabricate din oferta firmei Hydro Euro Pool?

            Atunci cand intrati in minunata lume online a firmei Hydro Euro Pool, accesand site-ul hydroeuro.ro, veti descoperi o varietate de modele de piscine. Asadar, avem piscine prefabricate cu manta din otel sau piscine din polipropilena, dar si piscine construite, si anume modelele cu liner, Isostone sau cele din beyon armat. Fiecare client este liber sa aleaga modelul de piscina dorit. Piscinele prefabricate cu manta de otel, placate cu folie sau liner au un raport foarte bun calitate-pret. Acest tip de piscine prefabricate se instaleaza repede, pretul este accesibil, iar folia este rezistenta la intemperii, stabila chiar si la razele UV. Piscinele prefabricate cu manta de otel placate cu folie sunt fixate pe o structura de beton, reprezentand invelisul interior, impermeabil. In acest caz, folia poate fi schimbata foarte usor, in cazul in care „imbatraneste”, dar nu mai devreme de 10 ani. Piscinele prefabricate cu manta de otel placate cu folie pot fi ovale, pot avea forma de cerc sau formate din doua cercuri, insa nu pot avea trepte, ci doar scari din metal inoxidabil.

Piscinele prefabricate din polipropilena sunt realizate din placi corespunzatoare, folosindu-se metoda sudarii plasticului. Piscinele prefabricate din polipropilena pot fi personalizate atat ca forma, cat si ca marime, pot avea incluse trepte antiderapante, banci, si se instaleaza simplu si rapid. Piscinele prefabricate din polipropilena se pot zgaria, insa, iar aceste zgarieturi nu se pot repara, slefui sau poliza, si de asemenea, culoarea plasticului se poate degrada de-a lungul anilor.

Alte tipuri de piscine prefabricate din oferta magazinului Hydro Euro Pool

            O alta categorie de piscine prefabricate sunt cele ceramice, cu un corp realizat dintr-un material de o calitate superioara, care isi mentine culoarea si suprafata. Montarea piscinelor prefabricate cereamice este simpla, iar rezultatul final va putea sa satisfaca orice exigente. Piscinele prefabricate sunt o investitie pe termen lung, care merita luate in calcul chiar si pentru persoanele fizice, oameni simpli care pun accent pe aspectul curtii dar si pe petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut.

Reclame