107

Peretii facuti din sticla ce se constrituie practic in compartimentari din sticla sunt solutia cea mai simpla si deasemeni eleganta , eficienta in cazul exploatarii spatiilor mari ca de exemplu al salilor de sport, al celor de conferinta , al spatiilor comerciale , in cazul hoterurilor, birourilor si in multe alte locuri.

Peretii mobili executati ca si compartimentari sticla dau posibilitatea sa se desfasoare in acelasi timp diverse si chiar mai multe activitati in cadrul spatiilor independente care sa fie separate intre ele cu aceasta sticla montata, in felul acesta, sistemul spatiul poate fi folosit fie ca un open space fie ca si un spatiu inchis , fiecare dupa cum doreste .

Spatiile de business dar in acelasi timp si cele considerate a fi rezidentiale sunt cele unde se utilizeaza in mod frecvent compartimentarile cu sticla securizata , ea oferind intotdeauna senzatia de spatialitate si deasemnei iluminare uniforma, naturala.

Se utilizeaza pentru aceasta compartimentare, peretii din sticla in zona unde sunt birouri open space , pentru a se separa birourile manageriale de salile utilizate pentru sedinte , in cazul restaurantelor si al cafenelelor ,al peretiilor ce fac posibila executarea separarii zonelor atunci cand se desfasoara diverse evenimente insa in acelasi timp reprezinta si solutii practice pentru separarea acelor zone ale nefumatorilor de cele unde sunt fumatori.

In cazul hotelurilor, aceasta compartimentare cu sticla securizata poate sa ofere niste solutii luxuriante prin care poate fi facuta atat compartimentarea bailor din camere, utilizand separarea cu sticla vopsita sau cu sticla sablata.

In cazul spatiilor rezidentiale pot fi separate bucatariile de zonele in care este sufrageria , folosind pereti ficsi insa si pereti mobili ce se indeparteaza imediat ce se termina gatitul . Exista in cazul acestor spatii incluisv varianta de utilizare a peretilor din sticla culisanti ce pot separa dresingul fata de zona unde se doarme.

Avantaje ale compartimentarilor

Dintre principalele avantajele ale utilizarii acestor pereti din sticla securizata , pot fi mentionate urmatoarele :

  • Ofera posibilitatea de a deschide complet insa si de curatenie si ventilare a respectivei incaperi ;
  • Atunci cand sunt inchise aceste panourie de sticla , infrumuseteaza fatada oferind o vedere care e transparenta , este complet libera si deasemeni clara ;
  • In cazul deschiderii respectivelor panouri sau al peretilor de sticla , persoanele care le utilizeaza se pot bucura si pot beneficia de un aer proaspat , fara obstructiii sau blocaje ;
  • Peretii care sunt din sticla securizata pot fi deschisi , fara a se face mari eforturi si deasemeni pot permite transformarea facuta asupra incaperii, in mod radical ;
  • Firmele ce ofera atat fabricarea cat si montajul acestor compartimentari cu sticla, ofera in general o gama larga ce include produse si aplicatii cum ar fi – terasele de balcon, usile glisante , salile de intalnire cat si cele de birouri, restaurantele , incintele private , piscinele si salile de spa .

Sticla e un material fragil insa daca ne decidem ca vrem sa avem peise de mobilier fabricate din sticla, sau vrem pereti din sticla , este bine de stiut ca le sunt foarte bune in cadrul zonelor unde circulatiae ceva mai intensa, fara sa avem nici un fel de probleme.Mai multe detalii vezi pe site-ul: www.Studio-vitralii.ro

Reclame