rafturi-metalice-cu-polite

Pentru stocarea obiectelor usoare si medii au fost create rafturi metalice cu polite unde depozitarea marfurilor se face in cutii, recipiente de plastic sau metal. Sunt predistinate pentru vanzarea cu amanuntul, in arhive si biblioteci. Sistemele de rafturi sunt rapid asamblate si demontate, iar simplitatea constructiei permit in orice timp de a face modificari. Multiplele accesorii permit de a personaliza sistemele de rafturi si ajuta sa folosim la maximum spatiul de depozitare cu un acces bun la toate produsele stocate. Sertarile ajustabile permit de a depozita in conditii de siguranta obiecte de diferite forme si dimensiuni. Rafturile se adapteaza oricarui spatiu, au un design foarte placut, ergonomic si la necesitate pot scoate in evidenta obiectele expuse spre vizualizare.

Rafturi metalice cu polite si avantajele lor

Rafturile metalice cu polite sunt mijloacele universale de stocare, care sunt confortabile, practice si durabile. Un avantaj indespensabil este faptul ca rafturi metalice cu polite putem procura in doua variante: stationare si mobile.acest lucru este foarte util in cazul cand este nevoie de a economisi spatiul si pentu o redistributie eficienta. Realizate fara imbinare cu suruburi, permit asamblatorului sa creeze diferite sisteme in termeni deosebit de scurti. Usor detasabile pot fi usor ajustate si in inaltime. La cerere putem echipa rafturile cu separatoare traransversale si longitudinale, picoare reglabile, pereti laterali si din spate. Sunt rezistente la multi factori, fiabile si comod de utilizat manual. Investitia in aceste rafturi este minima insa va permite sa folositi la maximum spatiul de depozitare.

Rafturi metalice cu polite si caracteristecele lor

Racks Metal propune spre realizare rafturi metalice cu polite vopsite cu pulberi de culoare gri deschis. Greutatea maxima admisa pe un singur modul este de 2300 kg, iar pe o polita se diferentiaza de la 120 kg pana la 295 kg in functie de dimensiunile folosite, care pot fi pe lungime de 800, 900, 1000, 1100, 1200 mm, iar pe latime de 300, 400, 500, 600 si 700 mm. Inaltimea montantilor pot varia de la 1480 mm pana la 4980 mm. Utilizate in ateliere, statii de asamblare, mici depozite permit de a depozita utensile mici, unelte, cutii de carton etc. Constructia robusta asigura o stabilitate ridicata. Placile de pe rafturi pot fi scoase cu usurinta. Montajul poate fi efectuat cu usurinta chiar si de catre client in baza brosurii de montaj a producatorului.

Service pentu rafturi metalice cu polite

Pe langa produsele de calitate Racks Metal mai propune si servicii, care reprezinta partea cea mai importanta pentru prelungirea vietii lor, avand ca scop consultatia pentru intretinerea si prevenirea defectelor. Suntem alaturi de orice client pentru a transforma incaperea intr-un spatiu modern. Va oferim numai produse de calitate superioara conform standartelor UE.

Reclame