Constructiile denumite hale industriale sunt acele spatii realizate pe un singur nivel, care delimiteaza in general spatii destul de intinse. Acestea pot fi impartite in mai multe zone, in functie de activitatea ce se desfasoara in interiorul acestora. Halele industriale pot avea intrebuintari diverse astfel ca pot fi realizate pentru fabricatie, depozite, magazii, garaje si multe altele. In ultimii ani, acestea au devenit printre cele mai solicitate tipuri de constructii datorita avantajelor de exploatare si constructie, astfel ca oricine poate beneficia de o astfel de constructie.

Axa Trans Construct executa hale industriale de calitate superioara din beton, otel sau pe structura mixta, in functie de proiectul dumneavoastra. Indiferent ca aveti nevoie de o astfel de hala pentru activitati agricole, comerciale sau industriale, specialistii de aici va ofera tot sprijinul de care aveti nevoie. Nu trebuie decat sa discutati cu echipa Axa Trans Construct , iar cei de aici se vor ocupa de tot ceea ce inseamna proiectare, executie si montaj, dar si reparatii sau lucrari de intretinere.

Hale industriale Axa Trans Construct- avantaje

Pe langa gradul inalt de profesionalism al acestei companii, aceste hale industriale au numeroase avantaje. Indiferent ca acestea sunt ridicate pe un schelet metalic, pe structura din beton sau structura mixta, avantajele vor fi aceleasi. Asadar, unul dintre principalele avantaje il reprezinta confortul termic sporit, ceea ce va ajuta sa economiti la energie/gaz pe timpul iernii. De asemenea, aceste hale industriale realizate cu tehnologie de ultima generatie si materiale de foarte buna calitate, au o rezistenta excelenta la sesim si foc, ceea ce elimina orice risc de pierderi financiare in cazul in care ar avea loc asemenea catastrofe.

Din punct de vedere al proiectarii, halele permit o mare flexibilitate, astfel ca acestea pot fi prevazute cu deschideri mari si pot fi compartimentate in functie de necesitati si tipul activitatii respective. Se folosesc sisteme inovatoare care ii asigure si rezistenta in timp, ceea ce poate inseamna pana la 50 de ani de viat, fara interventii de mentenanta majore. Aceste hale sunt rezistente si la mici incidente sau lovituri precum cele provocate de motostivuitoare sau alte utilaje similare, dar chiar si incercari de intrare prin efractie. Si desigur, aceste hale industriale sunt foarte usor de ridicat, timpul de executie fiind extrem de scurt.

Hale industriale – finiaje deosebite, rezistenta garantata

Daca sunteti in cautarea unei firme care sa execute hale industriale la standarde inalte de calitate, Axa Trans Construct reprezinta cea mai buna alegere. Cu o experienta vasta in domeniu si o echipa de oameni specializati, aceasta firma poate finaliza cu succes proiectul dvs, iniferent de complexitatea acestuia. In plus, beneficiati si de tarife foarte avantajoase, astfel ca veti putea face economii importante pentru afacerea dvs. pentru mai multe detalii despre proiectare, materialele de constructii folosite, executie sau montaj, nu ezitati sa discutati cu reprezentantii companiei.

Anunțuri