usi-de-sticla

Usile de sticla , atat cele de interior cat si cele din exterior pot sa fie pretabile in una din urmatoarele forme:

  • Usi care sunt automate;
  • Usi care sunt batante;
  • Usi culisante cu un sistem din inox sau aluminiu;
  • Usi care au toc.

Echipele foliste de catre specialisti firmelor care efectueaza diverse operatiuni de montaj de usi de sticla securizata, au  mare experienta in ceea ce priveste realizarea ireprosabila a montajului  oricarui tip de usi solicitate de clientii si de asemenea au echipamentele cele mai potrivite pentru a realiza montajul  cerut de clienti.

Dupa cum e cunoscut, orice sticla poate sa-si piarda capacitatea in ceea ce priveste izolarea termica in masura in care va creste suprafata  acoperita. Cele care pot prezenta o izolare buna, sunt acele usi care se monteaza in cazul tocurilor de lemn sau acelea care se monteaza direct in piatra dar se pot realiza inclusiv izolari termice si fonice conform si tinand cont de modelele de usa care sunt alese.

Elementul principal pentru achizitia acestor usi de sticla securizata care trebuie ca neapart sa aiba in vedere faptul  ca usa trebuie  sa poata fi inchisa si in acelais timp sa poata izola perfect, nu numai in cazul montajului ci dupa ani de utilizare.

Pentru lucrul acesta este nevoie ca respectiva firma care fabrica aceste usi sa poata lucra cu diversi furnizori si specialisti insa si cu materiale ce trebuie sa fie de o calitate foarte buna, care sa certifice cu precadere realizarea in cadrul parametrilor buni ai unei lucrari.

Igienizarea usilor dar si exploatarea facuta in mod corecta a acestora, asa dupa cum este  recomandarea data de producatori,  vor putea  duce la cresterea eficientei in utilizarea lor, la durabilitatea in timp a usilor. Indiferent daca respectiva usa este din sticla sau este din MDF, se recomanda igienizarea acesteia folosind niste solutii non-alcoolice si de asemenea materiale care sunt non-abrazive  care nu zgarie materialul.

Pentru a determina pozitionarea usii atat pe partea stanga cat si pe partea dreapta, este bine sa putem privi usa respectiva incepand din exterior ca sa vedem pe care dintre parti este pozitionata clanta pe care o are usa. O astfel de metoda cu care putem sa stim partea pe care au fost montate  balamalele si in felul acesta sa poate determina modul in care este deschisa usa.

Exista si  recomandari, astfel  ca in cazul unor usi noi sa se poata monta exact asa cum au fost montate chiar si la anterioarele usi. In privinta aparitiei modificarilor, cu certitudine este nevoie de a fi modificate acele planuri pe care locatiile le au si in acelasi timp este important sa fie informam ISU, lucrul acesta fiind posibil deoarece in cazul unei interventii este absolut necesara o cunoastere a modalitatii in care usile din cladire se deschid.

Este important ca realitatea care e gasita in teren,  sa corespunda cu acele schite sau cu planurile pe care incaperile le au.

Aceste aspecte insa, nu e neaparat sa-i preocupe  pe clienti deoarece  atunci cand e comandata  o usa, specialistul se deplaseaza la client pentru a putea face masuratorile necesare si ca sa determine detaliile legate de felul in care trebuie sa fie confectionate si de asemenea livrate usile care au fost anterior comandate.

Detalii pe studio-vitralii.ro.