Parchetul reprezinta principala alegere atunci cand doresti sa redecorezi locuinta. Are un aspect deosebit, se intretine cu usurinta si rezista o perioada indelungata. Dar pentru ca parchetul sa isi pastreze aspectul initial este indicat sa folosesti produse pentru intretinerea acestuia. Exista destul de multe produse la care poti sa apelezi, insa cele mai bune iti sunt asigurate de compania Alveco Montaj. Compania promoveaza o gama larga de articole din care fac parte si urmatoarele produse: grund Mapei, adezivi, chituri, uleiuri si lista poate continua.

Poti comanda grund Mapei prin intermediul companiei Alveco Montaj

Grundurile ecologice pentru parchet s-au dovedit a fi deosebit de eficiente, indiferent de natura parchetului. In oferta companiei Alveco Montaj se gasesc diferite tipuri de grund Mapei: grund monocomponent, bicomponent si bicomponent acrilic. Toate produsele sunt realizate conform normelor legale aflate in vigoare si au o calitate incontestabila.

Grund monocomponent pentru parchet: este realizat pe baza de apa, previne lipirea canturilor, permite o  slefuire usoara, ofera o buna acoperire, se intareste rapid, fiind ideal pentru pardoseli si parchet din lemn. Ca si caracteristici tehnice putem spune ca acest grund este transparent, se comercializeaza la bidoane de 5 litri, se poate aplica cu trafalet cu par de 6 mm.

Grund bicomponent pentru parchet: are o mare putere de acoperire, are o emisie foarte mica de substante organice volatile, are rolul de a intensifica culoarea parchetului, este ideal pentru pardoselile din lemn masiv, pentru parchetul stratificat sau pentru reconditionarea pardoselilor vechi.

Grund bicomponent acrilic pentru parchet: este considerat un bun intensificator de culoare, este folosit  pentru finisarea pardoselilor din lemn.

Alege tipul de grund Mapei care consideri ca te avantajeaza cel mai bine. Expertii de la Alveco Montaj iti vin in ajutor cu mai multe informatii pentru ca tu sa ai garantia ca ai investit exact in produsul de care aveai nevoie. Produsele au o calitate incontestabila, iar acest lucru se vede inca de la aplicare si pana la finisare.

Investeste in grund Mapei, produs de buna calitate

Alveco Montaj este o companie renumita pentru produsele pe care le pune la dispozitia clientilor. Oferta promovata cuprinde: rasini si amorse, adezivi parchet, chituri si sigilanti, grunduri, lacuri, uleiuri si ceara, produse de intretinere si lista poate continua. Oferta nu numai ca este variata dar este si foarte avantajoasa ca pret. Alveco Montaj este recunoscut ca un partener de incredere, prin solutiile pe care le asigura clientilor, in functie de necesitatile acestora. Intreaga oferta este prezentata pe pagina virtuala produse-parchet.ro. Aici produsele beneficiaza de informatii tehnice si specificatii complete.

La Alveco Montaj gasesti grund Mapei la un raport optim calitate-pret. Mapei este un producator renumit care executa produse fiabile, ideale in domeniul constructiilor. Compania Alveco Montaj s-a axat pe produsele fabricate de producatorul Mapei deoarece a considerat ca toti clientii merita doar ce este mai bun. Produsele s-au dovedit a fi foarte bune, avand proprietati excelente si o calitatea incontestabila. Pentru a te convinge de aceste lucruri alege sa testezi grund Mapei sau alte produse pe care le poti comanda prin intermediul companiei Alveco Montaj. Pentru mai multe informatii suna la numarul de telefon 0732.837.912.