certificat-energetic

Va multumim ca ne urmariti si in cadrul acestui articol, menit sa va aduca informatii si sa va semnaleze anumite probleme sau necesitati actuale. Certificat Rapid.ro este firma care cunoaste problemele cu care se confrunta fiecare persoana in ceea ce priveste realizarea certificatelor energetice, care sa fie veridice si corect intocmite.

Fiecare proprietar are datoria sa detina un astfel de certificat, asadar este important sa gasiti firma potrivita, care sa ofere incredere si calitate. Cetificatul energetic pentru cladiri este esential pentru clientii care urmeaza sa isi vanda locuinta sau cei care vor sa inchirieze un apartament. Acest act vine ca o demonstratie a platilor realizate la apa, caldura, lumina, per total, pentru ca bilantul final sa poata ajuta fie la diminuarea costurilor lunare ale clientilor, fie pentru a se reprofila anumiti clienti in cazul in care doreau sa se mute intr-un anumit loc, insa costurile sunt exagerate. Iata cate beneficii aduce cu sine acest certificat!

Legea primeaza pentru noi: Certificat-rapid.ro

Legea privind certificatele energetice a fost promulgate in 2013, modificand si completand legea din 2005, cu privire la performanta energetica a cladirilor din Bucuresti. Astfel, potrivit legilor aflate in vigoare, proprietarii cladirilor trebuie sa detina un astfel de certificat, pentru a-l putea oferi viitorului chirias, comparator dornic sa observe cheltuielile lunare.

La inchirierea / vanzarea apartamentului, cladirii, proprietarul trebuie sa dea certificatul energetic in original cumparatorului, urmand ca el sa-si pastreze o copie a acestui act. Poate sunt lucruri pe care deja le cunoasteti, insa firma noastra isi face datoria si va ofera aceste informatii utile cu scopul de a avea certificate si acte conform cu prevederile din lege, fara a intampina vreo problema.

Certificatul energetic are o valabilitate de 10 ani, iar cand expira trebuie reanalizat si refacut. Atunci tot firma noastra speram sa fie aproape de dumneavoastra. Aveti de partea dumneavoastra, increderea necesara, siguranta si o echipa profesionista in acest domeniu. Daca v-am convins ne bucuram, daca nu, insistam, alaturi de noi primiti calitatea actelor de care aveti nevoie!

Achizitionarea acestor certificate in cel mai scurt timp? Simplu si rapid…

` Totul este de acum simplu si rapid, trebuie doar sa ne semnalati cererea dumneavoastra, iar de la momentul in care echipa noastra realizeaza verificarile de rigoare, in perioada a 4 pana la 24 de zile maxim, certificatul dumneavoastra va este eliberat. Sediul nostru va sta la dispozitie daca doriti sa il ridicati personal, daca nu noi putem sa vi-l expediem oriunde in tara, contracost.

Pentru a realiza certificatul, auditorul energetic trebuie sa aiba la indemana planul cladirii, planul architectural, detalii constructive, fisa tehnica pentru central termica, precum si alte acte, pe care le veti gasi atasate in cadrul site-ului nostru. Certificatele energetice reprezinta o responsabilitate pentru noi, de aceea nu ne permit nicio eroare, insa dumneavoastra sunteti dator sa calculati si sa ne semnalati orice eroare intampinati.