varza-murata

Simtiti si voi? Mamanina.ro va imbie cu oferte de varza murata la super preturi. Si surprizele nu se termina aici, varza aceasta este unica in Romania. Atent selectionata, fara tratamente termice si realizata printr-o reteta veche, de valoare, varza nu conteneste sa ofere candoare!

Oricine ar vrea sa guste un asa deliciu, prezentat atat de bine. Sa incepem cu aspectele deosebite pe care le ofera aceasta varza murata, in comparatie cu cele obisnuite. In primul rand ingredientele alese nu contin coloranti, iar conservarea se realizeaza dupa reteta “rece”. Vreti sa aflati si voi de ce bunicii traiau atat de bine? Probabil credeti aceste lucruri vechi si demodate. Aflati ca insasi reteta isi pune amprenta asupra calitatii si sanatatii bunicilor nostri, deoarece o zeama de varza realizata prin reteta aceasta continea vitamine si proteine.

Siguranta sanatatii este acum la loc sigur, deoarece reteta mamei Nina este pastrata de ani buni si oferita acum clientilor nostri. Aveti incredere in noi si incercati gustul care va lasa gura apa, asa cum se zice la noi, la tara!

Mamanina.ro este locul perfect de depozitare al gusturilor fine

De ce cand spunem gust fin, ne referim doar la delicatese si prajituri? Iata ca un gust fin este si aceasta varza murata, care prin reteta unica ofera un gust de neuitat si sanatatea pe termen lung. Avem experienta in prepararea diferitelor conserve de fructe si legume, insa varza murata reprezinta produsul nostru secret, cel mai dorit de catre toti clientii.

Specialistii nostri sunt reprezentati de oameni din mediul rural, care stiu ce reprezinta iubirea pentru pamant, pentru animale, pentru hrana, astfel realizeaza cele mai bune produse pentru dumneavoastra. Nu trebuie sa mai specificam faptul ca sunt Eco, deoarece siguranta pentru noi se afla pe primul loc. Stim ca dintre toate firmele din Romania, acest domeniu este bine cotat, insa si urmarit, deoarece din cauza alimentelor realizate gresit oamenii se pot imbolnavii, de aceea noua ne pasa de buna starea dumneavoastra si va oferim produse sigure si bune! Varza murata, precum si celelalte produse ale firmei noastre au fost si sunt analizate permanent, controlate, pentru a aduce increderea alaturi de clientii nostri.

Calitatea ne defineste, insa doar mama Nina ne iubeste

Ne aflam in plin proces de dezvoltare atat in propria tara, cat si peste hotare, de aceea dorim sa incheiem parteneriate cu dumneavoastra si sa va dovedim calitatea produselor noastre.

Un om imi spunea candva: Doar daca gusti, cunosti! Iata ca acest lucru se adevereste, doar gustand varza murata cunosti si capeti incredere in gustul sau. Cei care se ocupa de prepararea acestor muraturi se gasesc in comuna Slobozia Moara si realizeaza totul punand suflet si pricepere. Firma cunoaste vechile mestesuguri si astfel am lucrat impreuna intr-un parteneriat de succes. Varza murata este impachetata in foi subtiri, pe care le puteti utiliza la sarmale, fara a mai necesita o pregatire in prealabil, va putem oferii varza murata tocata, calitatea fiind aceeasi, insa gramajul difera!