Prajiturile nu numai ca trebuie sa arate bine si sa fie gustoase, insa trebuie ambalate corespunzator pentru a-si pastra prospetimea si pentru a putea fi transportate in sigurata deplina, fara sa-si schimbe forma sau calitatea. Astfel, cele mai potrivite ambalaje pentru prajituri sunt cele de la Tompack, un producator autohton recunoscut pentru calitatea pe care o ofera clientilor, pentru varietate, personalizare si preturi bune!

Ambalaje pentru prajituri cele mai indicate sunt cele din carton duplex

Cele mai potrivite ambalaje pentru prajituri sunt cele care au la baza cartonul duplex. Ce este acest carton? Acesta e format din doua straturi de material fibros, doua straturi diferite si unite prin presare, in stare umeda.

De regula, ambalajele de carton duplex sunt dublu cretate si au o greutate variabila, cuprinsa intre 225 g/mp si 450 g/mp. Spatele ambalajelor poate fi alb sau gri, poate avea forma de role sau de placi avand formatul de 70 X 100 cm. Desigur, dimensiunile sunt si atipice, insa se fac numai la cerere.

Ambalajele din carton duplex se tiparesc in policromie la 4 culori si pot fi lacuite sau chiar plastifiate. Unde se folosesc aceste ambalaje? Pentru copertile manualelor sau caietelor, ca suport pentru cutiile de carton ondulat, indiferent de tip, sau ca ambalaje pentru prajituri.

De ce ambalaje pentru prajituri de carton duplex?

Cand vine vorba despre prajituri trebuie alese materiale de prima calitate deoarece alimentele sunt foarte sensibile si nu se doreste afectarea acestora. Astfel, s-a optat pentru ambalaje pentru prajituri din carton duplex. De ce cartonul duplex? Deoarece intruneste o serie de avantaje care-l fac de neinlocuit:

  1. Este un material ecologic, recicalabil si netoxic, numai bun pentru impachetarea, depozitarea si transportul prajiturilor in deplina siguranta;
  2. Este un material deosebit de solid si face fata ambalarii prajiturilor in cele mai bune conditii si pentru un timp indelungat;
  3. Niciun alt material nu depaseste calitatile economice si ecologice ale cartonului duplex, acesta fiind cea mai buna optiune pentru domeniul cofetariei-patiseriei;
  4. Este un material igienic, flexibil, usor si deosebit de indicat pentru a lua contact cu alimentele;
  5. Este caracterizat printr-o rezistenta foarte buna;
  6. Este un material rigid;
  7. Rezista de minune la grasimi, la acizi, hidrocarburi si gaze, deoarece hartia poate fi tratata prin laminare sau acoperire;
  8. Poate fi tiparit;
  9. Nu este deloc scump;
  10. Se poate opta pentru un numar mai mic sau mai mare dupa posibilitati si necesitati.

De unde se pot cumpara ambalaje pentru prajituri din carton duplex?

Toti cei aflati in cautarea de ambalaje pentru prajituri care au la baza cartonul dublex sa ia legatura cu Tompack, renumit producator din judetul Dolj care-ti ofera tavite pentru prajituri de marimi de forme diferite, patrate, rotunde, dreptunghiulare, simple sau cu imprimeuri diferite.

Astfel, optand pentru ambalajele de la Tompack te vei bucura de un transport sigur si in deplina siguranta al prajiturilor, un transport igienic, ambalaje care nu costa foarte mult si nu ridica astfel si pretul final al prajiturilor.

Pentru comenzi personalizate, ia negresit legatura cu Tompack si bucura-te de calitate si preturi excelente!