popi-metalici

In procesul de constructie a unor placi de beton este nevoie de utilizarea de popi metalici. Pentru a face fata cerintelor de siguranta si calitate, se pot folosi popi metalici noi sau second-hand in functie de bugetul financiar al clientilor.

Edil Rent ofera produse necesare pentru fiecare firma de constructie care doreste sa-si efectueze lucrari executate ca la carte. Atunci cand se realizeaza o constructie trebuie sa se utilizeze materiale de calitate superioara si prezenta unei echipe care sa cunoasca diferentele dintre popii uzati si cei buni.

Cum se aleg popi metalici potriviti?

Daca beneficiati de ajutor profesionist, alegerea unor popi metalici este foarte simpla. In cazul acelor popi la mana a doua trebuie sa se aleaga produse care nu sunt foarte uzate si care pot fi folosite in continuare pentru a ajuta efectuarea unei constructii perfecte. Popii metalici galvanizati termic sunt foarte rezistenti la rugina si prezinta o grosime de mai bine de 2.50 milimetri atfel incat sa poata avea capacitatea de a sustine o placa din beton. Acesti popi metalici trebuie sa se amplaseze tinand cont de mai multe detalii pentru ca structura sa reziste. Popii metalici nu trebuie solicitati la maxim si trebuie sa aiba puterea de a sustine constructia din beton proaspat turnat.

Asadar, acesti popi metalici trebuie sa fie foarte rezistenti pentru a sustine placile din beton. Fiecare client trebuie sa aiba in calcul grosimea, vechimea lui, dar si uzura. Ca o recomandare, popii metalici nu trebuie extinsi foarte mult, deoarece poate prezenta riscul de a ceda, de a se curba in momentele cand se toarna placa din beton. Daca doriti achizitionarea de popi metalici rezistenti trebuie sa fiti atenti la calitate, vechime si uzura acestora.

Popi metalici – unde se pot folosi?

Atunci cand intalnim metalul ca ajutor in domeniul constructiilor, se vor folosi popi metalici ca accesoriu de calitate. Acestia pot fi de dimensiuni diferite in functie de tipul de constructie care se doreste terminata. Popii din metal sunt mult mai rezistenti decat cei din lemn sau alte materiale. Ei sunt simplu de utilizat, mai rapizi si mai eficienti in executarea diverselor constructii.

Daca folositi in loc de popi metalici, materiale din lemn, atunci produsele vor fi mai costisitoare si totodata mai ineficiente. Prin intermediul popilor metalici aveti avantajul de a regla inaltimile dorite inainte de inceperea lucrului. Asadar, acesti popi metalici sunt disponibili in modele si inaltimi diferite. Sunt conceputi pentru a sustine greutati mari si sunt prevazuti cu sisteme de deblocare rapida. Acesti popi metalici se utilizeaza pentru:

  • popi metalici pentru fixarea elementelor interioare de legatura si mentinearea distantei intre fetele cofrate;
  • popi metalici pentru fixarea pe inaltimea reglata de catre beneficiar pentru a sustine placile de beton si si nu permite deplasarile panourilor din beton proaspat turnat.

 Achizitionearea de popi metalici de calitate superioara de la Edil Rent

Compania Edil Rent are menirea de a pune la dispozitie o gama diversificata de popi metalici atat noi cat si la mana a doua, pentru a servi in efectuarea de constructii executate ca la carte.