Individualitate, asa se pot caracteriza bijuteriile si accesoriile propuse de catre designeri pentru anul 2017. Bijuterii metalice, cercei fantezie, lantisoare de aur, ornamente cu cristale Swarovski si bratari siliconice alaturi de motivele etnice si materiale precum lana si fibrele textile vor domina anul care vine. Tendintele vor varia cu certitudine, in functie de sezon, insa daca vrei sa iesi in evidenta in 2017 va trebui sa porti bijuterii si accesorii personalizate, unice, feminine, indraznete, bijuterii puternice, cu stil.

Bratari siliconice stau in 2017 alaturi de bratarile confectionate din piele si din argint

La anul se vor purta bratarile in stil antic, din argint grecesc, gravate in relief in stil indian sau cu pietre turcoaz. De asemenea, se poarta si bratarile foarte fine, stil Pandora – lanturi si fire cu margele -, bratari cu cristale, bratari din piele cu tinte sau bratari cu cuie pentru doamnele si domnisoarele adepte ale stilului casual sau grudge.

Se poarta combinatii intre bratari mici si mari care fac ca incheietura mainii sa para mai mica, bratari din metal in stil minimalist, bratari din lemn cu forme asimetrice, bratari prinse cu lantisoare delicate de un inel, dar si bratari siliconice.

Bratarile din silicon se poarta in orice culoare din scala de culori PANTONE. De exemplu, pentru toamna/iarna 2016-2017 la moda sunt culorile Riverside, o nuanta de albastru inchis usor estompata, Airy Blue – albastru de gheata, albastru marin, albastru cobalt -, Sharkskin, un gri rece, Aurora Red – rosu, visiniu, carmin, purpuriu si caramiziu -, Warm Taupe, o culoare calda in nuanta pielii, Dusty Cedar, Lush Meadow, o foarta frumoasa nunata de verde, Spicy Mustard sau mustar picant, Potter’s Clay, un portocaliu maro sau Bodacious, roz-violet.

Astfel, atunci cand vrei sa fii la moda nu conteaza numai materialul din care este confectionata bratara, forma si stilul, ci si culoarea!

Bratari siliconice sunt un produs de marketing extrem de valoros

Cum bratari siliconice sunt la moda in aceasta iarna si vor fi pe val si la anul, ce ai zice sa te promovezi folosindu-te de notorietatea acestora? Ele pot fi personalizate cu sloganul companiei tale, cu logo sau text, in orice culoare PANTONE sau un mix de culori pentru cei mai indrazneti.

Brandurile internationale, companiile mari, firmele mici, asociatiile si fundatiile, toate se folosesc de bratari siliconice pentru campaniile de marketing, deoarece acestea pot creste impactul dorit fiind un accesoriu la moda si atat de ravnit de catre femei si barbati deopotriva.

Deci, unde se pot folosi bratarile din silicon? Iata o lista:

  • Daca vrei sa introduci un brand sau sa-l popularizezi, personalizeaza bratari siliconice cu logo sau alt gen de elemente de identitate vizuala si vei da lovitura;
  • Pentru a implementa o campanie de publicitate axata pe slogan, bratarile din silicon personalizate cu text sunt ideale;
  • Pentru a promova metodele de contact ale firmei tale, imprima adresa web sau un numar de telefon impreuna cu denumrea firmei pe o bratara siliconica si cu siguranta planul tau va reusi;
  • Pentru promovarea unui proiect sau a unei initiative de orice natura, bratari siliconice sunt cel mai bun si mai ieftin ajutor.

Cine te poate ajuta cu realizarea de bratari siliconice personalizate? MiCO Promotion din Oradea!