trofee-personalizate

Firma Oltstar Business Group intampina clientii cu trofee personalizate in cadrul promotiei de toamna de nerefuzat. Pentru noi, domeniul in care activam are personalitate si vechime; daca incercam sa realizam un exercitiu de rememorare al primelor trofee oferite in Romania aflam ca in fotbal trofeele dateaza inca anul 1949 si poate descoperim impreuna si alte vestigii, insa pentru moment sa ne reintoarcem la prezent.

Am decis sa ne axam pe trofee personalizate, deoarece acest domeniu promitea mult succes. Daca stam sa ne gandim orice merit al unui om este si va fi apreciat printr-un trofeu, medalie, diploma etc.

Ne-a dorit sa fim aproape de clientii nostri, oferindu-le obiectele necesare, special realizate pentru a omagia, sarbatori un anumit eveniment. Spre deosebire de vechile trofee din antichitate, noi am dorit sa le oferim noilor trofee viata, utilizand culori si materiale potrivite contextului. Trofeele pot fi acoperite cu alama, cupru, nichel, argint sau aur. Acest procedeu care poate suna pompos este realizat de catre firma noastra in siguranta, manual, iar gravarea se realizeaza mecanic!

Primiti informatiile noastre aproape de dumneavoastra…prin site-ul dedicat culturii Romanesti: www.productiepromo.ro

Indiferent de contextul pentru care necesitati aceste trofee personalizate, echipa noastra este pregatita sa realizeze adevarate opera de arta. Poate ca ati realizat la scoala cu copiii un concurs dificil si doar trei dintre acestia sunt castigatorii trofeelor, iar restul primesc medalii, la noi puteti realiza aceste obiecte care ofera copiilor motivatie.

De asemenea, in sport au fost realizate cele mai multe trofee personalizate, asadar fie ca este vorba despre un campionat, fie despre un cross, castigatorii vor primi cele mai frumoase daruri realizate de firma noastra, Oltstar. In momentul livrarii acestor trofee nu trebuie sa aveti nicio grja, deoarece noi ne ocupam de fiecare detaliu, amabland  trofeele personalizate in cutii de plus, sigure si rezistente la drum. Pentru trofee si concursuri de succes sunteti sprijiniti de o firma de succes.

Trofeele personalizate Oltstar Business Group te indeamna sa crezi ca:

“Meriti sa fii invingator”

Orice talent trebuie subliniat si incurajat, noi va oferim in acest sens trofee personalizate de calitate si la un super pret promotional. Ne-am dorit o perioada a promotiilor bine meritate, deoarece dorim sa sustinem cultura romaneasca, sportul si succesul celor ce au un cuvant de spus. Daca sunteti convinsi ca doriti aceste trofee, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon: 0722.336.505, moment in care orice intrebare isi gaseste raspunsul. Ai incredere in tine si apeleaza la noi, iar meritele deosebite vor fi premiate. Cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, stim exact ce aveti nevoie, trebuie doar sa ne semnalati domeniul si tipul ceremoniei de prmeiere.

Trecand prin procedeul de turnare, presare, ambutisare sau gravare, fiecare trofeu este special pentru noi si unic pentru dumneavoastra! Alegeti cu incredere trofeele personalizate realizate de noi si fiecare bucurie va fi sustinuta!