usi-porta-doors

Firma Porta Design Invest SRL are scopul de a comercializa si monta diverse tipuri de usi porta doors de calitate superioara si la un pret avantajos pentru oricine doreste sa isi construiasca locuinta de vis.

Porta Design Invest dispune de materiale de ultima generatie si de un personal calificat care este gata in orice moment sa indeplineasca toate cererile dumneavostra cu seriozitate si profesionalism.

Tipuri de usi porta doors prin Porta Design Invest

Porta Design Invest este un dintre cele mai importante companii de de piata romaneasca care are scopul de a pune la dispozitie o gama diversificata de usi porta doors de calitate inalta. In catalogul personal Porta Design Invest exista o serie de usi porta doors diversificata:

 • usi pentru interior;
 • usi pentru exterior;
 • usi din furnir natural;
 • usi metalice;
 • usi de intrare in apartament.

In plus, Porta Design Invest pune spre vanzare si usi porta doors indeplinind o serie de caracteristici, precum: usi cu izolatie termica si fonica foarte buna, usi rezistente la foc si umiditate. In functie de preferintele beneficiarilor se pot realiza si usi glisante sau pliante care se potrivesc perfect in spatiile mici.

Porta Design Invest pune spre vanzare si usi verte doors pentru amenajari interioare cu finisaj din furnir natural, usi glisante care au in dotare sisteme performante care permite culisarea lor, usi cu izolatie fonica si usi antiefractie.

Mai mult, Porta Design Invest pune la dispozitie si usi metalice delta pentru exterior, usi de intrare in locuinte, usi rezistente la fum, antiefractie, usi antifonate si care permit economisirea de energie.

Un ultim tip de usi sunt cele din termopan: usi de exterior sau interior sau usi osciloculisante din termopan.

Avantajele usilor porta doors

Aceste usi porta doors puse spre vanzare de catre Porta Design Invest  au o serie de avantaje, precum:

 • sunt disponibile intr-un numar extrem de mare de culori, finisaje si modele in functie de preferintele clientilor;
 • usile porta doors sunt montate nu numai in case si locuinte, ci si un hale industriale, hoteluri sau in alte cladiri;
 • sunt dotate cu tocuri reglabile, ce permit imbracarea zidurilor in grosimi diverse;
 • aceste usi porta doors sunt rezistente la umiditate ridicata si la variatiile de temeratura a anotimpurilor;
 • in cazul in care foaia de usa se degradeaza, ea se poate schimba cu alta aemanatoare foarte usor si fara probleme;
 • sunt produse cu garantie care se poate extinde de la 2 ani pana la 5 ani.

Comandarea de usi porta doors de calitate superioara prin Porta Design Invest

Porta Design Invest pune la dispozitie o gama diversificata de usi porta doors de calitate superioara si la un pret avantajos pentru oricine doreste amenajarea spatiului cu stil si bun gust. Porta Design Invest este firma alcatuita dintr-un personal calificat in domeniu, ce are menirea de a se ocupa cu profesionalism si seriozitate de fiecare cerere a clientilor actuali cat si a celor potentiali.

Pentru comenzi, detalii sau informatii suplimentare, site-ul www.usi-de-interior.eu va sta la dispozitie. Aici aveti posibilitatea de a gasi orice produs necesar pentru a va realiza locuinta de vis.

Reclame