Hidroforul este o sursa de alimentare pentru case, acesta fiind ideal pentru  apa necesara  uzului casnic, gradinaritului sau altor activitati gospodaresti zilnice. Acestea sunt eficiente, economice si destul de silentioase, fiind sistemul ideal de alimentare cu apa al unei locuinte. Acest sistem este format din mai multe elemente principale: electropompa, vas de hidrofor, manometru, presostat si racord antivibrant. Desigur, pentru a beneficia de toate avantajele aduse de acest aparat, trebuie sa va asigurati ca faceti achizitia potrivita pentru necesitatile dumneavoastra.

De aceea, Expert Instal Group va asteapta cu o gama avriata de pompe submersibile si hidrofoare, printre care si hidrofor aspiratie 9 metri. Acest hidrofor la 689 lei poate fi utilizat pentru sistemele de alimentare care absorb apa din fantani, puturi, rezervoare tampon, sau din  retele locala de alimentare cu apa. Un astfel de sistem este compus dintr-o pompa automorsanta de suprafata realizata din fonta, un vas expansiune de 24 litri, presostat , manometru,racord cu 5 cai, racord antivibrant cu filet de 1„. Datorita sistemului de automorsare, hidroforul poate sa absoarba apa chiar si atunci cand se formeaza bule de aer sau exista pierderi.

Achizitioneaza un hidrofor aspiratie de calitate!

In functie de necesitati, puteti opta pentru hidrofor aspiratie de 7, 9 sau chiar 30 de m. Ce inseamna acest lucru? Hidrofoarele de 9 m au coloana de aspiratie de 9 metri,  adica distanta de la hidrofor pana la apa. Pentru o functionare fara probleme, specialistii recomanda ca aceasta coloana de aspiratie sa aibe o suprafata de 1-2 m in interiorul apei. La polul opus, se afla hidrofoarele de 30 m, care sunt totodata si cele destinate celor mai mari adancimi, asa cum se intampla in cazul puturilor.  Desigur, este evident ca adancimea aleasa difera in functie de necesitatile fiecarui client.

Daca sunteti interesati de un hidrofor aspiratie 9 m asa cum este cel pe care il puteti achizitiona de la Expert Instal Group, trebuie sa stiti ca veti face o alegere excelenta.Hidrofoarele de aspiratie 9 metri sunt prevazute cu pompe autoamorsante si sunt ideale pentru sistemele mici de alimentare, sau pentru cazurile in care apa provine dintr-un rezervor tampon sau chiar dintr-o retea de alimentare. Este important de retinut ca pot fi utiluzate pentru alimentare unei gospodarii dintr-un put cu nivelul apei de cel mult 8.5 metri. Insa, pentru mai multe detalii, specialistii Expert Instal Group va stau la dispozitie oricand.

Alege un hidrofor aspiratie potrivit pentru necesitatile tale!

Sunteti in cautarea unui hidrofor aspiratie? Firma Expert Instal Group va asteapta cu o multime de produse de calitate superioara, la cele mai  bune preturi. Astfel, reprezentantii magazinului online va ajuta sa alegeti un hidrofor aspiratie potrivit pentru necesitatile dumneavoastra, dar mai ales care sa se incadreze in bugetul disponibil. Pentru mai multe detalii, puteti accesa www.pompe-submersibile.com.ro!