panouri-radiante-prima

Alternativa excelenta a incalzirii cu panouri radiante Sunjoy, incalzirea cu panouri radiante Prima se adreseaza celor ce doresc sa aiba caldura cu un pret mic. Cu toate ca aceste sisteme de incazire nu emit ioni negativi si nanosilveri, pretul de achizitie scazut si tehnologia ce se bazeaza pe infrarosii fac ca panourile radiante Prima sa fie o alegere foarte buna. Ele sunt facute cu fibra de carbon si prezinta izolatie in partea din spate.

Fibra de carbon sta la baza acestor sisteme de incalzire nu contin rezistenta de carbon. Placa din partea din fata este toata realizata din fibre de carbon, la aceasta fiind atasate fire de alimentare. Placa tine locul rezistentei de carbon, incazindu-se la aproximativ 95 de grade si emitand raze infrarosii.  Camera de 0-30 mc, 0.12 mp este incalzita de panouri radiante Prima de 550w. Un spatiu de 30-45 mc, 12-18 mp este incalzit cu success de panouri radiante Prima de 750w. Un panou de 950w poate incazi o incapere cu 45-55 mc, 18-22 mp.

Prin folosire de panouri radiante Prima pentru incazire se face o economie foarte mare, iar investitia facuta cu achizitionarea si montarea acestora este amortizata intr-un timp foarte scurt.

Un alt avantaj al folosirii acestor panouri radiante Prima este faptul ca in camera caldura va fi uniforma, fara sa mai fie necesara intrebuintarea altor surse de incalzire. Panourile, prin efectul nanosilver ceat, elimina toate bacteriile din incapere. Ionii negativi emisi de aceste panouri radiante Prima sunt deosebit de importanti, deoarece au functii terapeutice. Facand economie, cei ce folosesc panouri radiante Prima vor avea caldura de calitate, uniforma in toata camera.

Despre panouri radiante Prima putem spune ca fac parte dintre inovatiile revolutionare. Economice si cu randament mare in a incalzi spatiile in care sunt montate, panorile radiante Prima au din ce in ce maim multi adepti. In ceea ce priveste econimia mare facuta prin folosirea acestor sisteme de incazire, se poate lua cazul unui apartament de 50 de metri patrati, apartament cu doua camere.

Pentru a achizitiona o centrala pentru acest apartament, este necesara o suma de aproximativ 5500 lei, pe cand achizitia de panouri radiante Prima pentru intregul spatiu va fi de aproximativ 4200 lei. In fiecare luna, entru o central ape gaz va fi necesara o suma de 300 lei, pe cand pentru panouri radiante Prima costurie lunare sunt mai mici. Aceste calcue sunt facute pentru situatia in care in camera este o temperatura medie de 15 grade Celsius. Pe o durata de timp de 7 luni in care centrala functioneaza, suma de bani poate ajunge la 2100 lei. Pentru aceste calcule s-a luat in cosiderare o zona in care iarna este foarte frig.

Panouri radiante Prima sunt solutia perfecta pentru o  perioada de criza atat pentru consumatorii cu venit mare, cat si pentru societatile comerciale si consumatorii cu venit lunar mediu.

Cei ce folosesc panouri radiante Prima nu au probleme cu intretinerea acestora. Panourile trebuiesc montate, iar apoi nu necesita revizii, deci costurile pentru intretinerea acestora sunt nule. Imediat dupa terminarea perioadei de garantie penourile radiante Prima trebuiesc inlocuite, acest lucru fiind necesar si a centralele electrice dealtfel.Mai multe informatii vezi pe site-ul : www.Caldura-ieftina.ro