robert_bruce_001

In goana sa dupa fericire, omul alearga dupa bani, dupa joburi de succes, faima, relatii implinite, o stare fizica de invidiat si alte idealuri care il tin in viata de-a lungul calatoriei sale pe acest pamant. Insa, putini dintre noi suntem la fel de preocupati de viata spirituala si de o ascensiune in acest sens. Desigur, apare insa un moment in care probleme necunoscute pana atunci vor aparea in viata noastra, iar fenomenul de dezvoltare spirituala va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu.

Agni Mundi este o editura deosebita, care ne pune la dispozitie o colectie fascinanta de carti si autori, ce ne pot deschide calea catre o evolutie spirituala la care nu am fi visat. Robert Bruce este unul dintre autorii de carte spirituala promovati de Agni Mundi,acesta fiind un australian de mare succes in lumea celor care spiritualismul este mai mult decat un fenomen, ci un adevarat stil de viata.

Autorul este cunoscut indeosebi pentru studiile sale de experienta in afara corpului, acestea fiind publice inca din anii ’90. De-a lungul timpului, autorul a colectat si testat o multme de teorii si concluzii personale, toate acestea fiind reunite si prezentate in cartea numita Astral Dynamics: A NEW Approach to Out-of-Body Experiences, primul mare succes al autorului.

Robert Bruce – unul dintre cei mai buni experti OBE din lume

Robert Bruce este autorul cel mai bine vandut pe plan international a mai multor carti inovatoare, acestea explorand mistere precum: energia corpului uman si a chakrelor sale, proiectia astrala, experiența în afara corpului, visele lucide, kundalini, inaltarea , evolutie spirituala,  metafizica, securitate psihica, entitati spirituale etc.Robert Bruce este un pionier spiritual al timpurilor noastre, toate lucrarile sale fiind dedicate explorării dinamicii tuturor lucrurilor spirituale, metafizice si paranormale. Astfel, autorul testeaza constant limitele realitatii in viata sa de zi cu zi, colectionand totul in cartile sale.

Bruce a prezentat prelegeri si a sustinut ateliere de lucru la nivel internațional inca din  anul 2003, cu scopul de a  în cazul în care acesta dă instrucțiuni în metode de a oferi si celorlalti cunostintele sale despre evolutie spirituala si nu numai.  Bruce preda  de asemenea tehnici de proiectie în planurile astrale și fusul orar în Real, tine cursuri la Universitatea din Virginia Statele Unite ale Americii si este deosebit de activ si online, oferind articole si tutoriale de specialitate.

Evolutie spirituala si Robert Bruce – afla mai multe de la Agni Mundi!

Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre evolutia spirituala si tot ce tine de acest domeniu, Editura Agni Mundi va asteapta cu o multime de opere speciale. De exemplu, Robert Bruce este unul dintre autorii care va spun tot ce vreti sa aflati despre ce inseamna o evolutie spirituala adevarata, dar nu numai. Astfel, puteti comanda cartea „Ghid Practic de Autoapărare Psihică • combate atacurile de natura psihică, spiritele malefice şi actele de posedare” sau „Accelerarea Evoluției Spirituale • Cum Să Devii Un Om De Succes Prin Dezvotarea Cunoașterii Spirituale – Robert Bruce &Timothy Donaghue”. Pentru detalii, vizitati editura Agni Mundi!