Ceara ramane cea mai accesibila metoda de epilare. Aceasta indeparteaza rapid parul nedorit si lasa in urma o piele catifelata. Pentru a utiliza ceara, acesta trebuie sa fie topita corespunzator. Exista diferite tipuri de incalzitoare ceara, pentru diferite tipuri de ceara: de unica folosinta, traditionala si nu numai.

Investesti putin in incalzitoare ceara

Viziteaza magazinul epilatpro.ro fie ca vrei sa amenajezi salonul pe care il gestionezi sau pur si simplu vrei sa folosesti produse de epilat de buna calitate. Este un magazin virtual modern, unde poti sa gasesti o multime de produse accesibile ca pret. In oferta poti sa gasesti ceara epilatoare si rezerve, incalzitoare ceara, kit-uri complete pentru epilat, accesorii, uleiuri si emulsii si lista poate continua. Produsele sunt moderne si sunt fabricate de producatori de top. Acest lucru garanteaza calitatea si fiabilitatea produselor. Clientii au fost multumiti de produsele achizitionate din magazin si au revenit cu placere. Preturile reprezinta un atuu pe care mizeaza cei de la epilatpro.ro. In cadrul magazinului exista cele mai mici preturi de pe piata.

Pentru o epilare profesionala investeste in ceara de buna calitate. Pentru a folosi ceara aceasta trebuie sa fie topita corespunzator. Ai nevoie de incalzitoare ceara de buna calitate, care sa aduca ceara la o anumtia temperatur. Ceara este incalzita astfel incat sa se topeasca, dar sa poata fi aplicata pe suprafata pielii. Ceara nu va arde si va fi maleabila pentru o aplicare perfecta. Parul este indepartat cu usurinta, iar in urma ramane o piele fina, perfect epilata.

Comanda incalzitoare ceara de la epilatpro.ro

Tu ce metoda de epilare folosesti? Aparatul electric de epilat este eficient dar si destul de scump, lama reprezinta cea mai ieftina metoda de epilat, dar este si cea mai putin eficienta deoarece parul reapare dupa cateva zile. Ceara ramane cea mai buna metoda de epilare. Se topeste in incalzitoare ceara speciale, se aplica usor, nu provoaca o senzatie neplacuta si este indepartata cu usurinta. O metoda accesibila si deosebit de eficientea pentru a scapa de parul nedorit. Pe epilatpro.ro gasesti mai multe tipuri de ceara, de diferite culori si la diferite cantitati. Alege produsul care consideri ca se potriveste cel mai bine cu nevoile tale.

Din categoria de incalzitoare ceara poti alege modelul pentru ceara de unica folosinta sau modelul pentru cutiile de ceara de 400ml sau 800ml. Fiecare tip de aparat este conceput pentru a incalzi ceara rapid, ca mai apoi aceasta sa poata fi folosita usor. Ceara se topeste perfect, astfel incat aplicarea sa se realizeze in cele mai bune conditii. Pentru a comanda produsele de care ai nevoie tot ce trebuie sa faci este sa accesezi magazinul virtual epilatpro.ro. Aici gasesti o multime de produse pe care le poti utiliza chiar la tine acasa, fara sa fie nevoie sa te mai duci la salon. Produsele de epilat promovate sunt eficiente si au la baza o calitate incontestabila. Pentru mai multe informatii suna la numarul de telefon 0724.128.520 sau trimite un mesaj la adresa office@epilatpro.ro. Investeste in incalzitoare ceara de buna calitate pentru rezultate optime.