Sunteti gata sa va montati o invelitoare pentru casa dvs. care sa fie deopotriva eleganta si foarte rezistenta? Cautati un sistem modern care sa va ofere numeroase avantaje cand vine vorba de mentinerea caldurii si de economisirea la factura de incalzire? Ce spuneti de tabla faltuita? Multi oameni prefera acest nou sistem de foarte buna calitate, de ce nu ati opta si dvs. pentru acesta? Profesionistii Bel Roof Trading se ocupa de montajul tablei faltuite si de comercializarea acesteia, colaborand numai cu nume mari din domeniu, producatori de renume international.

Avantaje si caracteristici sistem tabla faltuita

            Cea mai buna investitie pe care o puteti face chiar acum pentru casa dvs. este tabla faltuita. Aceasta va aduce numeroase beneficii, fiind un sistem inchis ermetic, care nu are nevoie de sigilari suplimentare cu silicon, cu bureti de dolie sau coama, cu spuma sau cu alte suruburi garnitura. In plus, pe tabla faltuita poate fi montat orice, de la parazapezi, panouri solare sau chiar paratraznete – tabla nu se perforeaza! Indiferent de zona in care locuiti in Romania, specialistii Bel Roof Trading va pot asigura transport si montaj pentru tabla faltuita, indiferent de clima!

In plus, tabla faltuita este usor de montat, fara prea multe batai de cap, pe suprafete drepte, curbe, verticale, cu costuri de intretinere foarte mici! Sistemul de tabla faltuita are toate piesele executate din acelasi material, acestea incluzand: coame, burlane, jgheaburi, etc, fiind un sistem cu o durabilitate verificata de-a lungul anilor. Nu va decideti asupra culorii tablei? Aveti de ales dintr-o varietate de peste 40 de culori si 7 variante de compozitie, astfel incat sa fiti multumit de decizia luata in timp.

In functie de materialul ales pentru realizarea sistemului de tabla faltuita (otel galvanizat, tabla prevopsita, aluminiu colorat sau natural, titan zinc natural sau titan zincat patinat, cupru natural sau cupru patinat), primiti si garantia! Tabla faltuita are o durabilitate indelungata, si o etanseitate excelenta, fiind adaptabila la orice stil structural. In plus, luati in calcul si rezistenta la coroziune si valoarea estetica a tablei, plus durata de viata ce atinge si depaseste uneori 50 de ani, indiferent de intemperii si de capriciile vremii.

Bel Roof Trading – furnizor de tabla faltuita la cel mai bun raport calitate-pret

Daca locuiti in Bucuresti, compania Bel Roof Trading va poate monta invelitoare din  tabla faltuita pe locuinta dvs. Echipa acestei companii este compusa din oameni cu experienta, care va asigura servicii de un inalt grad de profesionalism. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati in legatura directa si sa va bucurati de avantajele oferite de acest nou sistem de invelitoare minunate!