Daca sunteti in cautarea unei modalitati mai ,,altfel” de a va petrece timpul liber atunci va asteptam la Brasov, unde puteti sa va angrenati prietenii intr-un joc de paintball. Modalitatea aceasta de petrecere a timpului liber va va scapa de plictiseala.  Suntem siguri ca aceasta experienta nu o veti uita prea curand si veti dori sa reveniti cat mai curand.

Va asteptam la Bullet Paint unde, in special v-ati dorit sa jucati un joc de strategie cu prietenii vostri in realitate, acum este posibil gratie acestui sport. Il numim sport intrucat la ora actuala se organizeaza atat competitii nationale cat si internationale.

Pentru a va rezerva un teren paintball Brasov nu trebuie decat sa ne contactati sau sa completati formularul pe care il regasiti pe site-ul nostru www.bullet-paint.ro.

Un joc de strategie care sigur va va cuceri

Despre acest joc distractiv putem spune ca este un excelent mod de a va petrece timpul si chiar daca nu aveti destui prieteni cu care sa va puneti la incercare abilitatile si priceperea de a concepe strategii, noi va asiguram completarea pentru a putea sa jucati.

Aici la terenul de paintball Brasov am amenajat totul in asa fel incat sa puteti sa alegeti din gama noastra larga de scenarii pentru joc. Practic acest paintball Brasov este organizat de catre specialisti in domeniu care sunt pasionati si dedicati acestui sport practicat cu bile de vopsea.

Fiecare membru al echipei voastre este dotat cu echipament de protectie specific astfel incat sa fiti in siguranta in timpul jocului. Echipamentele si armele cu bile de vopsea sunt gratuite si nu va trebui sa achitati decat biletul. In pretul final sunt incluse si pozele din timpul jocului care sunt realizate cu ajutorul unor fotografi profesionisti, astfel incat acest moment sa fie imortalizat si sa le puteti arata si celor care nu au venit distractia pe care au ratat-o.

Ce este paintball-ul?

Jocuri precum Captura Steagului, Zombie Attack, The Bomb si multe altele au scenarii foarte bine puse la punct si, puteti alege dintre toate aceste jocuri pe cea care o preferati.

Prin intermediul acestui joc de paintball Brasov distractia este garantata si suntem siguri ca va veti simti extraordinar. Practic, ce este acest joc de paintball Brasov? Intregul scop al jocului este acela sa se elimine pe rand jucatorii prin marcarea lor cu capsule proiectil din gelatina umplute cu un amestec colorat pe baza de apa (denumite paint balls sau bile cu vopsea).    Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor arme cu aer comprimat denumite marcatoare sau arme de paintball. Aceste marcatoare functioneaza la randul lor cu butelii miniaturale de dimensiuni reduse umplute cu aer comprimat, dioxid de carbon sau azot sub presiune. La impactul cu un obiect bila se sparge iar continutul se imprastie eliminand un membru al echipei din joc.

 

Inchiriati chiar azi un teren si dovediti-va abilitatile!

 

Va invitam sa scoateti din maneca strategiile inteligente si sa le puneti in aplicare pe acest teren de paintball Brasov astfel incat la final sa va puteti declara castigator dar sa si dovediti calitatile extraordinare de care dispuneti.

Rezervati chiar astazi un teren de paintball Brasov utilizand datele noastre de contact de pe site-ul nostru www.bullet-paint.ro. Distractia este garantata si suntem siguri ca veti reveni oricand cu placere atunci cand veti dori sa lasati monotonia cotidiana undeva in departare.