Sticla termoizolanta, sau altfel spus sticla termopan, reprezinta un material tot mai des folosit pentru executarea ferestrelor. Montata pe o tamplarie din PVC, aluminiu sau chiar lemn, aceasta sticla ofera confort termic si fonic. Avantajele sunt mult mai multe, iar investitia nu este exagerata. Poti opta pentru acest produs chiar daca construiesti o locuinta nou sau o amenajezi pe cea veche.

Avantaje de care beneficiezi daca investesti in sticla termoizolanta

Asa cum si denumirea sugereaza, sticla termoizolanta ofera o buna izolatie termica, avand coeficientul de transfer termic foarte mic. Sticla termopan are o grosime superioara in comparatie cu sticla clasica, iar acest aspecte asigura o izolare fonica de exceptie. In trecut se utiliza clasica tamplarie din lemn, care se deteriora destul de rapid si care trebuia intretinuta cu multa strictete. In prezent lemnul a fost inlocuit cu un material mult mai fiabil. Este vorba despre PVC, un material care rezista in timp si care isi pastreaza aspectul intitial. Tamplaria din PVC are un aspect deosebit, elegant si se incadreaza in orice design.

Multe persoane au ales sticla termoizolanta pentru a avea parte de confort in orice moment al zilei. Se monteaza foarte usor si rapid si poate sa fie executata la dimensiuni preferentiale. Sticla termopan rezista foarte bine in conditii de frig, de caldura excesiva, dar si la socuri mecanice. Este conceputa in grosimi superioare pentru a oferi rezistenta si siguranta. Nu trebuie sa iti faci probleme din cauza aspectului estetic, deoarece sticla termoizolanta montata pe tamplarie din PVC are un aspect deosebit de elegant.

Unde gasesti sticla termoizolanta la un pret accesibil

Piata de specialitate este incarcata de producatori care ofera sticla termoizolanta, insa preturile solicitate nu sunt tocmai cele mai mici. Pentru a se diferentia de acestia compania Imperial Glass a ales sa ofere solutii accesibile, personalizate in functie de nevoile clientilor. Oferta este variata, iar materialul de baza folosit este sticla. Din oferta fac parte diferite vitrine, usi si geamuri, cabine de dus, piese de mobilier si nu numai. Pentru clientii care doresc sa-si amenajeze locuinta Imperial Glass recomanda sticla termoizolanta.

Compania Imperial Glass executa sticla termoizolanta la dimensiunea necesara clientului si in functie de preferintele acestuia. Sticla poate sa fie clara, ultraclear, mata complet sau cu diferite modele, sticla reflexiva care are rolul de a diminua intensitatea luminii si nu numai. Sticla poate sa aiba diferite grosimi, in functie de gradul de rezistenta dorit.

Vrei sa ai o locuinta protejata termic si fonic? Atunci alege sa montezi geamuri cu sticla termopan si te vei bucura de tot confortul de care ai nevoie. Produsul are un aspect modern si se incadreaza usor in orice design. Viziteaza pagina virtuala imperialglass.ro pentru a descoperi intreaga oferta promovata de Imperial Glass. Daca ai nevoie de mai multe informatii nu ezita sa suni la numarul de telefon 0724.088.222. Vei investi foarte putin in sticla termoizolanta, procesata modern cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. Cel mai important aspect ramane faptul ca vei beneficia de confort termic si fonic pe toata durata anului.