Iti doresti niste invitatii de nunta cu totul si cu totul deosebite? Vrei ca povestea voastra sa fie expusa prin intermediul acestor invitatii? Cei de la Picasso Art au grija ca toti clientii lor, viitori miri, sa aiba parte de exact ceea ce isi doresc pentru momentul in care isi vor uni destinele in fata tuturor; incepand de la invitatii si terminand cu meniuri de nunta si marturii, totul va fi pus la punct cu cei de la Picasso Art.

Picasso Art doreste ca mirii sa fie aceia care isi vor pune in totalitatea amprenta in organizarea evenimentul si de aceea, le vine in ajutor cu o serie de produse pe care sa le poata personaliza exact asa cum isi doresc. Daca inca nu ai ales invitatiile de nunta, sa stii ca nu e timpul pierdut si o poti face repede si simplu cu Picasso Art.

Invitatii de nunta cat mai speciale pentru evenimentul tau

Cu siguranta, ceea ce caracterizeaza oferta cu invitatii de nunta a celor de la Picasso Art este diversitatea. Fie ca te gandesti la o invitatie mai hazlie, fie iti doresc ceva clasic, cu Picasso Art, vei avea intotdeauna de unde alege; tot ce iti ramane de facut este sa consulti inainte de toate portolofiul firmei cu invitatii de nunta.

Modelele de invitatii de nunta sunt realizate din carton de calitate care nu ajunge sa se deterioreze odata cu trecerea timpului; sunt invitatii disponibile in culori dintre cele mai variate, de la alb pana la nuante de argintiu, dar si modele viu colorate pentru mai multa culoare.

Cei de la Picasso Art au ceva pregatit pentru fiecare in parte, iar de acest lucru nu trebuie sa te indoiesti nicio clipa. Magazinul lor online le sta la dispozitie viitorilor miri cu accesorii dintre cele mai alese astfel incat acestea sa poata reprezenta cel mai bine viata celor doi impreuna, tematica nuntii sau orice altceva.

Daca cei de la Picasso Art iti ofera modelul de invitatie de nunta, tu trebuie sa vii cu textul invitatiei; te poti inspira din modelele celor de la Picasso Art sau poti compune chiar tu mesajul. Ce conteaza este sa fie pe placul tau si sa starneasca curiozitatea celor care vor lua parte la nunta ta.

Picasso Art te invita sa alegi invitatii de nunta pe gustul tau!

Cu Picasso Art, este mai simplu sa te ocupi de nunta sau de botez; toate invitatiile de nunta sau de botez, marturiile, plicurile, meniurile, numerele de masa, cartea de oaspeti etc. vor fi pregatite in detaliu impreuna cu tine, iar in acest fel nu va mai trebui sa cauti ajutor in alta parte.

Pe site-ul celor de la Picasso Art, vei putea consulta o varietate de accesorii pentru nunti si botezuri, impreuna cu o galerie foto de exceptie. Vei putea afla mai multe si despre cei de la Picasso Art, iar daca te-ai hotarat nu va trebui decat sa te folosesti de datele de contact pentru a plasa o comanda.

Alege intotdeauna sa lucrezi cu profesionisti cand vine vorba de organizarea nuntii tale sau a botezului tau! In acest fel, satisfactia va fi mai mare si totodata, vei putea veni cu nota personala ori de cate ori este nevoie.

Invitatii de nunta de la Picasso Art – fii inspirat cand vine vorba de nunta ta!

Reclame