Clear ice

De obicei, camerele frigorifice se folosesc in mod esential de locurile mari, cum ar fi restaurante sau pub-uri pentru a-si tine produsele inauntru pana cand o sa le poata folosi! Dar nu numai, pe langa acest exemple mai sunt si altele.

Aceste camere frigorifice de cele mai multe ori dispun de un spatiu de 2m x 2,2m x 2h, fiind un model mic, dar se poate ajunge si la dimensiuni mai mari, de exemplu 6m x 2,4h. cu ajutorul acestor camere, produsele nu se altereaza.

Fiind si o mare consistenta de produse, aceste camere frigorifice nu trebuie sa piarda deloc din racoare si nici atat sa intre caldura. Am perfectionat in asa fel usile incat sa se inchida perfect si ermetic, fara pierdere de racoare.

Componentele camerelor frigorifice!

Aceste camere frigorifice pot sa fie si mici, facute pe comanda, astfel incat sa le puteti amplasa si in propria casa, iar dumneavoastra o sa va bucurati, deoarece montarea se face rapid, iar ele reduc consumul de energie electrica.

Unele dintre cele mai importante componente sunt reprezentate de catre panourile cu PUR care se pot taia la dimensiunile de care aveti nevoie si dispun de coltare interioare, iar pentru fixare au componente pentru fixare.

Exista si o gama larga de usi pentru aceste camere frigorifice, astfel incat sa aiba destule locuri pentru a fi mai usoara deplasarea printre rafturi in cautare produselor necesare.

Experienta echipei care se ocupa de aceste camere frigorifice.

Intotdeauna experienta este una destul de importanta, mai ales in realizarea unor asemene camere frigorifice. Conform termenilor nostrii, incercam sa producem totul la perfect. Nu omitem nici un detaliu.

Astfel de camere frigorifice sunt contruite cu ajutorul panourilor reprezentate de o grosime de 60mm, 80mm sau 100mm. Au ca si caracteristica temperatura de refrigerare sau chiar de congelare a produselor pe care le aveti.

Echipa noastra opteaza si pentru camere frigorifice cu sau fara pardoseala, iar modul in care se aleg usile, consta si in temperatura care este pentru congelare sau refrigerare, la fel si usile.

Aplicarea acestor camere este benefica pentru toata lumea. Astfel incat alimentele stand la rece nu o sa se strice, iar dumneavoastra nu o sa mancati produse alterate care sa va atace sanatatea, urmand astfel foarte multe tratamente pentru a va face bine.

Achizitionarea si alegerea unor bune camere frigorifice.

Daca nu stiti cum sa va alegeti camerele frigorifice, daca nu stiti pe ce sa va axati, atunci apelati cu incredere la noi, astfel incat echipa noastra o sa va ajute pentru o alegere cat mai buna.

Toate detaliile despre executie si despre proiectare le gasiti pe site-ul www.camerefrigorifice.info.ro, astfel incat sa nu cumva sa omiteti tot cee ce va oferim noi intr-un timp foarte scurt.

Exista anumite temperaturi care pot fi reglate in functie de alimentele pe care le tineti in aceste camere frigorifice! De la 0oC la 4oC sai cjoar șa -18˙oC pentru congelare.

Apelati cu incredere la noi pentru a dispune de cele mai calitative camere frigorifice.