tractari-auto

Mikary Cars este firma nr 1 din Brasov, o firma cu un prestigiu castigat in ani de experienta, ce are ca domeniu de activitate tracatarile auto-moto si atv, transport materiale si utilaje grele, precum utilajele agricole si cele industriale dar si asistenta tehnica rutiera la nevoie.

Inainte de toate, Mikary Cars este o firma de incredere ce timp de 10 ani de zile a gasit cele mai bune solutii pentru clientii sai, indiferent de motivul pentru care au apelat iar asta a dus firma acolo unde este, adica pe locul I.

Istoric Mikary Cars

Mikary Cars a luat nastere in urma dorintei de a veni in ajutorul celor ce au probleme cu masina in cele mai neprielnice momente si totodata, a luat nastere datorita pasiunii pentru masini.

Initial, Mikary Cars s-a ocupat de tractari in cazul in care clientul a ramas invapezit, a ramas in pana sau a avut o problema mecanica insa, aria de activitate a firmei Mikary Cars s-a extins si in acest fel, astazi, puteti apela la diverse servicii, toate de calitate, asa cum confirma si clientii firmei pe site-ul www.tractariauto-brasov.ro.

Servicii de la Mikary Cars

Gama de servicii prestate de SC Mikary Cars SRL se extinde pe zi ce trece. Incepand cu tractari auto, tractari moto-atv, transport materiale de orice gen, transport utilaje grele si mai nou, in momentul in care aveti probleme cu masina, Mikary Cars vine in ajutorul vostru nu numai cu serviciul de tractari dar, firma va pune la dispozitie o masina functionala de care va puteti folosi pana in momentul in care problema masinii dumneavostra va fi rezolvata.

Datorita faptului ca Mikary Cars s-a gandit la confortul vostru si la siguranta voastra oferindu-va o masina functionala, veti putea calatori ce ea fara sa va preocupe tractarea masinii voastre. Pretul acestui serviciu este taxat asa cum sunt taxate si masinile inchiriate, diferenta este ca angajatii firmei Mikary Cars va vor aduce masina acolo unde ati ramas voi impotmoliti cu masina voastra.

Avantaje cu Mikary Cars

Cel mai mare avantaj pe care il aveti in momentul in care apelati la Mikary Cars consta in faptul ca veti avea parte de servicii de calitate pentru ca in acesti 10 ani de existenta, compania a prins experienta si s-a confruntat cu multe situatii difile astfel incat, nimic nu le este imposibil de rezolvat si tocmai din acest motiv Mikary Cars este pe primul loc.

Tot datorita experientei indelungate, angajatii firmei SC Mikary Cars SRL stiu ca trebuie sa isi trateze clientii cu respect. Apoi, datorita respectului pentru clienti, angajatii raspund cu promptitudine caci Mikary Cars lucreaza non-stop, fie vara, fie iarna.

Serviciile oferite de Mikary Cars nu se rezuma la judetul Brasov ci se extind in toata tara si chiar in toata Europa. Indiferent de locatia voastra si indiferent de ora sau anotimp, Mikary Cars va sta la dispozitie cu cele mai calitative servicii.

Cu Mikary Cars nu veti avea surprize neplacute, nu veti sta ore in sir pana sa va raspunda cineva, veti fi tratati cu respect si problema va fi rezolvata cu brio la un pret avantajos pentru voi.