implant-dentar

Un implant dentar, dupa cum ii spune si numele, va fi o solutie ideala atunci cand ne confruntam cu lipsa unor dinti. Astfel, daca ati pierdut un dinte sau mai multi, fie din cauza unui nefericit accident sau din alte cauze cum ar fi cele genetice sau alte boli si afectiuni, contactati un cabinet stomatologic de incredere si intrebati cel putin de optiunea unui implant dentar: http://www.chirurgie-orala.ro. Este o solutie mai potrivita in multe cazuri decat proteza dentara, iar daca nu vet considera aceasta, e bine titusi sa fiti cel putin informati adsupra optiunilor care va stau la dispozitie.

Lipsa dintilor nu e o solutie, un implant dentar va fi

Lipsa dintilor poate sa nu ii deranjeze pe unii din punct de vedere estetic. Desigur, aceste aspecte depind de la caz la caz. Insa cert este ca lipsa unuia sau mai multor dinti poate cauza multe neplacrei de ordin functional de exemplu. Astfel, in timp, pot sa apara dificultati la vorbire, sau la masticatie chiar. Desigur, o solutie comuna in zilele noastre este si proteza dentara. Nu este o solutie proasta, chiar din contra. Uneori insa, de la caz la caz, poate fi usor mai incomoda decat un implant dentar.

Asadar, cel mai bine este in final sa apelati la un medic stomatolog specializat in domeniu. La Tinka Smile de exemplu veti primi ajutorul de care aveti nevoie pana si in materie de consiliere. Daca doriti o proteza, puteti opta pentru aceasta. daca insa va surade ideea unui implant dentar, aveti si aceasta posibilitate.

Un implant dentar este practic o solutie moderna pentru inlocuirea dintilor. Astfel, un implant dentar va fi fixat in os si va arata pur si simplu impecabil.

Un implant dentar e si durabil in timp si de un estetic ideal

Un implant dentar este dupa cum am mentionat o solutie moderna la inlocuirea dintilor lipsa. Un astfel de implant va va ajuta nu doar din punct de vedere estetic ci si functional. Astfel, daca protezele dentare pot uneori sa alunece, sau sa va cauzeze diverse nivele e discomfort, un implant dentar nu va face acest lucru.

Implanturile dentare sunt fixate in os. Ele vor fi un suport pentru o viitoare coroana dentara si astfel sunt foarte fixe si eficiente. Ele sunt si  durabile in timp si faciliteaza masticatia. Un implant dentar se va comporta la fel ca si dintii naturali, astfel ca nu va trebui sa le acordati o ingrijire speciala.

Implantul ofera o legatura fixa, care nu aluneca si care nu creaza discomfort, este ca si un dinte natural. Nu e nevoie sa aveti o igiena orala deosebita, iar un astfel de implant bine realizat poate chiar sa si previna afectiuni gingivale si afectiuni osoase de exemplu. Osul maxilar va fi si el conservat. Pe scurt, daca doriti o solutie moderna si eficienta de inlocuire a unor dinti lipsa, indreptati-va spre Tinka Smile. Aici veti regasi fel si fel de solutii pentru variate probleme dentare, oferite de catre specialisti de top in domeniu: www.chirurugie-orala.ro.