Vrei sa protejezi motorul masinii tale, sa ai un consum redus de combustibil, sa ai o masina care functioneaza corespunzator? Atunci cu siguranta ai nevoie de lubrifianti auto de buna calitate. Alege marca Igol pentru masina ta si vei avea doar de castigat.

De ce sa investesti in lubrifianti auto marca Igol?

Igol este un grup francez ce produce lubrifiant si produse conexe pentru diferite tipuri de autoturisme. Producatorul este renumit pentru calitatea produselor, pentru fiabilitatea acestora si pentru rezistenta pe care o ofera masinilor. Brandul Igol este renumit nu numai in tara de origine si Romania ci si in celelalte tari din imprejurimi. Cum poti beneficia de astfel de produse? Prin intermediul companiei Edy Impex 2003. Este vorba despre un distribuitor autorizat ce promoveaza o gama completa si diversificata de produse de tip lubrifianti auto. Oferta este variata si cuprinde ulei motor, ulei transmisii manuale si punti, ulei transmisii automate, lichid de frana, ulei hidraulic, vaseline, lichid de racire, aerosoli, aditivi, solutii de parbriz.

Din oferta de lubrifianti auto fac parte si diferite tipuri de uleiuri pentru motor acestea avand caracteristici superioare protejand motorul in cele mai grele conditii. Uleiul rezista la temperaturi mari, are o fluiditate ridicata la temperaturi scazute, are o volatilitate scazuta ce asigura un consum minim de ulei, duce la o scadere a coeficientului de frecare de 15-50%. In general uleiul de motor protejeaza motorul si ii permite o functionare corespunzatoare. Atunci cand masina ramane fara ulei se consuma mai mult combustibil, iar motorul se poate defecta. Pentru a investi in calitate alege uleiul marca Igol. Face parte din tipul de lubrifianti auto de top si se potriveste pentru diferite modele de autoturisme. Produsul este distribuit la diverse cantitati, la un pret mai multe decat avantajos. Alege tipul de ulei care se potriveste cu masina ta. Daca nu stii ce ulei sa alegi atunci cere ajutorul expertilor de la Edy Impex 2003. Acestia tin cont de nevoile tale, de specificatiile masinii tale si iti vor recomanda cel mai bun produs.

Comanda lubrifianti auto de la Edy Impex 2003

Ai grija de masina ta daca vrei ca aceasta sa functioneze corespunzator. Nu numai motorul trebuie protejat, ci si celelalte componente. Ai nevoie chiar si de lichid de racire pentru sistemul de racire al autoturismului. Produsul promovat de Edy Impex 2003  este compatibil cu toate tipurile de antigel aflate pe piata. Acesta are rolul de a proteja impotriva coroziunii partile din metal le motorului, produsul ofera protectie impotriva frigului chiar si la -35 grade Celsius si previne supraincalzirea pe timpul verii.

Daca vrei ca masina ta sa functioneze corect investeste in uleiuri si componente de buna calitate. Astfel de produse gasesti in oferta celor de la Edy Impex 2003. Produsele sunt fabricate de un producator renumit si sunt comercializate cele mai mici preturi. Viziteaza pagina virtuala igol.ro daca vrei sa analizezi oferta compelta. Produsele sunt prezentate cu multa atentie si beneficiaza de specificatii tehnice. Pentru mai multe informatii suna la numarul de telefon 0722.331.397. Comanda cei mai buni lubrifianti auto pentru masina ta.

Reclame