In cadrul vopsitoriei pe care o gestionezi nu ai suficient loc pentru a vopsi si aricole de dimensiuni mai mari? Cu siguranta ai nevoie de o cabina de vopsit presurizata care sa-ti permita sa lucrezi in cele mai bune conditii, pentru a avea rezultate de exceptie.

Comanda o cabina de vopsit presurizata profesionala

Aceasta cabina de vopsit presurizata este ideala in foarte multe domenii de activitate. Ca si constitutie o cabina poate fi realizata din panouri modulare din tabla zincata sau din panouri de tip sandwich. In interior exista unul sau mai multe fronturi aspirante, un tavan filtrant ce are rolul de a introduce si a distribui aerul, doua grupuri de presurizare. Ansamblul contine si un tablou de comanda, pentru un acces facil. Iluminarea interioara se realizeaza cu ajutorul unor lampi de neon. Sistemul este modern si permite desfasurarea activitatilor modern, rapid si eficient.

O cabina de vopsit presurizata reprezinta o investitie necesara in special daca gestioenzi o vopsitorie. Ai nevoie de un spatiu special amenajat si gandit pentru ca vopsirea elementelor sa se realizeze in cele mai bune si sigure conditii. Cientii vor aprecia atentia pe care o acorzi solicitarilor si solutiile fiabile pe care le oferi.

Unde gasesti o cabina de vopsit presurizata?

Daca iti doresti sa colaborezi cu o companie competenta care iti poate asigura produse si servicii de calitate superioara, atunci ar trebui sa afli despre oferta celor de la Asimo Trading Prod. Este o companie relativ noua, unde o echipa tanara iti pune la dispozitie o gama larga de produse si echipamente, toate promovate la cele mai accesibile preturi. Dintre aceste produse amintim: echipamente exhaustare industria lemnului, echipamente exhaustare industria metalurgica, cimentului si alimentara, echipamente fum si ceturi uleioase, echipamente vopsitorii, tubulatura si piese speciale din tabla zincata, tubulatura flexibila din poliuretan cu spira metalica, sisteme de detectare si stingere scantei, ventilatoare centrifugale si o multime de consumabile. In oferta gasesti si cabina de vopsit presurizata, deosebit de eficienta in special daca gestionezi o vopsitorie. Aceasta camera este realizata modern, astfel incat sa iti permita sa vopsesti chiar si piese voluminoase. Iti ofera cele mai bune conditii de vopsit astfel incat activitatile sa se desfasoare in cel mai scurt timp posibil.

Ai nevoie de o cabina de vopsit presurizata, iar Asimo Trading Prod iti pune la dispozitie cele mai bune oferte. Investitia este accesibila si se va amortiza rapid in timp. In schimb tu vei putea sa lucrezi in cele mai bune conditii, fara sa depui prea mult efort. Echipamentul este rezistent, iar acest lucru se datoreaza materialelor din care este conceput.

Colaboreaza cu un partener sigur, care iti poate asigura cele mai bune echipamente de pe piata. Pentru a analiza intreaga oferta promovata de Asimo Trading Prod acceseaza pagina virtuala echipamenteexhaustare.ro. Aici gasesti mai multe informatii despre modul cum este conceputa cabina de vopsit presurizata si ce avantaje iti ofera. Pentru a contacta compania tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0752.116.266. Investeste in echipamente de calitate superioara, pentru ca lucrarile sa se execute in cele mai bune conditii.