Cu siguranta multi soferi se gandesc care este cel mai bun lubrifiant auto pentru masina lor? Dincolo de aceasta intrebare, ramane totusi ideea de baza ca lubrifiantul auto joaca un rol foarte important pentru buna functionare a unui vehicul. Daca va doriti lubrifianti auto de inalta calitate, puteti sa consultati oferta vasta propusa de firma Edy Impex 2003.

Care sunt functiile principale pe care le indeplinesc lubrifiantii auto?

Dincolo de rolul principal de a raci componentele motorului si de a pune piesele in miscare, acesti lubrifianti auto indeplinesc si alte roluri, intre acestea putand fi mentionate:

  • curatirea motorului; este astfel garantata o prelungire a duratei de viata a motorului si ajuta la pastrarea in stare optima a pieselor de motor, datorita faptului ca impuritatile sunt depuse in filtrul de ulei
  • diminuarea frecarilor; se poate realiza chiar si de o reducere a consumului de combustibil
  • protejeaza piesele mecanice impotriva uzurii si a coroziunii

Care sunt detaliile pe care trebuie sa le stiti despre firma Edy Impex 2003?

Aceasta companie este importatorul oficial al grupului francez Igol si se ocupa cu comercializarea en-detail si en-gros cu diversi lubrifianti auto si numeroase alte produse. Brandul Igol este prezent in 35 de tari din intreaga lume, fiind unul apreciat si la noi in tara de tot mai multi soferi.  Puteti apela la aceasta firma daca sunteti posesorul unei masini, a unei motociclete, a unui utilaj agricol sau a unui camion, puteti cumpara cu incredere lubrifianti auto.

Care este oferta firmei pentru lubrifianti auto?

Brandul Igol este la dispozitia clientillor cu mai multe tipuri de lubrifianti auto:

  • Igol Herytage- este dedicat vehiculelor vechi
  • Igol Profive- sunt lubrifianti de cea mai buna calitate, care indeplinesc omologari de la cei mai important producatori pentru a pastra garantiile oferite de producator
  • Igol Race Factory- este adaptata special pentru concurs
  • Igol Process- nivelul de lubrifianti este echivalent cu recomandarile producatorului.

Puteti apela la aceasta firma daca detineti o masina de orice model: Dacia, Seat Renault, Peugeut, Honda, Fiat, Audi, Ford, Dacia, Seat etc. Referitor la preturi, veti fi cu siguranta incantati de acestea; puteti cumpara lubrifianti auto de calitate inalta la preturi deosebit de avantajoase.

Care sunt datele de contact ale firmei Edy Impex 2003?

Compania are sediul in sectorul 3 din Bucuresti. Cei interesati au la dispozitie mai multe numere de telefon prin care puteti sa luati legatura cu reprezentantii acestei companii. Daca pana acum nu stiati ce fel de lubrifianti auto sunt utili pentru masina dumneavoastra, aveti acum sprijinul firmei Edy Impex 2003. Gama sa sa de lubrifianti auto se potriveste pentru toate tipurile de masini si va veti convinge repede de calitatea acestora. Veti remarca o mai buna functionare a motorului masinii dumneavoastra, ii veti prelungi durata de viata si in acelasi timp veti avea si un consum mai redus. Daca doriti sa cumparati lubrifianti auto, puteti sa o faceti si direct pe site-ul igol.ro. Comenzile sunt livrate la sediul din Bucuresti, intre orele 09.00 si 17.00, de luni pana vineri.