Sticla ramane un element de baza in cadrul amenajarilor interioare, fiind un material ce rezista si se pastreaza foarte bine in timp. Persoanele care doresc sa aduca un plus de eleganta elementelor din sticla aleg sa apeleze la procesul de sablare. Prin actiunea de sablare sticla se obtin modele deosebite pe suprafata elementelor, aspect care atrage usor atentia si impresioneaza prin design.

La ce se rezuma procesul de sablare sticla?

In general este o actiune ce se realizeaza cu ajutorul unor echipamente speciale, doar de catre persoane autorizate. Procesul de sablare sticla presupune suflarea unui nisip fin pe suprafata sticlei, bineinteles la o anumita presiune. Se obtine o sticla mata, finisata, ce ofera un aspect interesant intregului design interior. Se poate alege sticla usor mata, complet mata sau care contine diferite modele. Procesul de sablare permite realizarea unor modele deosebite, forme simetrice sau asimetrice, in functie de preferintele clientilor. La final sticla poate fi utilizata pentru confectionarea usilor de interior, a cabinelor de dus, a balustradelor, dar si pentru compartimentarea sptiilor interioare.

Sticla sablata este deosebit de frumoasa si se asorteaza cu usurinta cu orice design interior. Daca esti interesat sa iti decorezi locuinta intr-un stil modern atunci cu siguranta ar trebui sa apelezi la un producator care iti poate pune la dispozitie produse de buna calitate.

Imperial Glass iti vine in ajutor cu solutii moderne sub forma unor elemente realizate din sticla, personalizate folosind tehnici de ultima ora. Compania promoveaza produse precum cabine de dus realizate din sticla securizata, paravan, usi de sticla, pereţi de sticla, partiţionari birouri cu sticla securizata, placari cu sticla colorata, oglinzi si placari cu oglinzi, balustrade de sticla, scari de sticla, pardosea de sticla, copertina de sticla, elemente realizate din sticla antiglont, articole realizate din sticla vopsita, mobilier din sticla si lista poate continua. Intreaga oferta poate fi analizata prin intermediul paginii virtuale imperialglass.ro.

Compania nu se rezuma doar la aceste produse ci ofera si diferite servicii. Prin urmare poti opta pentru servicii de sablare sticla, securizare, laminare, slefuirea sau prelucrarea CNC. Toate serviciile sunt prestate respectand normele legale aflate in vigoare. Daca vrei ca pe suprafata sticlei sa existe diferite modele florale, abstracte sau mai putin tematice, atunci alegi serviciul de sablare sticla. Modelele pe care expertii de la Imperial Glass le realizeaza sunt moderne si impresioneaza prin design.

Alege elemente personalizate prin procesul de sablare sticla

Daca doresti sa-ti modernizezi locuinta si te afli la capitolul renovari, atunci ar trebui sa iei in calcul si cateva elemente realizate din sticla. Usile interioare ar putea fi realizate din sticla, iar pentru un plus de intimitate se poate opta pentru sablarea totala sau partiala. Cabina de dus ar putea la fel de bine sa fie realizata din sticla securizata astfel incat sa nu existe riscul producerii unor incidente. Chiar si balustrada interioara ar putea sa fie personalizat cu diferite elemente din sticla. Pentru a afla mai multe informatii despre procesul de sablare sticla ia legatura cu expertii de la Imperial Glass. Poti suna la numarul de telefon 0724.088.222 sau poti expedia un email la adresa emilroman@imperialglass.ro.