Vrei sa renovezi dar nu stii inca ce ar trebui sa schimbi? Usile din lemn nu te mai incanta, sunt destul de grele si consideri ca nu se asorteaza cu viitorul design? Poate ca ar trebui sa iei in considerare inlocuirea acestor usi din lemn cu diferite modele de usi din sticla, ce pot fi personalizate in felurite stiluri.

Avantaje pe care ti le ofera aceste usi din sticla

Foarte multe persoane au montat usi din sticla in detrimentul clasicelor usi din lemn. Sticla este mult mai delicata decat lemnul si ofera un plus de luminozitate incaperilor. Poti opta pentru sticla clara, sticla mata partial, sticla mata total sau sticla cu diferite modele mai mult sau mai putin tematice. Personalizarea sticlei se realizeaza prin procesul de sablare, un proces ce presupune aruncarea unui nisip fin pe suprafata sticlei. Procesul este realizat cu echipamente profesionale doar de catre persoane autorizat.

Usile din sticla sunt mult mai elegante, fiind usor de manevrat atat la inchidere cat si la deschidere. Daca iti doresti sa beneficiezi de lumina naturala, atunci sticla va deveni principalul tau aliat. Lumina din exterior va patrunde cu usurinta in incaperi, oferind confort. Poti personaliza usile cu elemente de feronerie cromate, din inox, bronz sau aluminiu.

Unde poti monta aceste usi din sticla? Atat in locuinta personala cat si in sediul de birouri pe care il gestionezi. Poti avea un birou ce pare mult mai spatios, bine iluminat, unde poti lucra in cele mai bune conditii. Multe institutii au ales aceste usi realizate din sticla pentru a oferi angajatilor un mediu de lucru prielnic, modern si ordonat.

Ramane sa gasesti o companie care iti poate pune la dispozitie usi din sticla de buna calitate

Pe piata de specialitate s-a remarcat o companie care a reusit sa faca fata solicitarilor, asigurand clientilor solutii personalizate. Compania Soral Technik a fost infiintata in anul 1994, iar in prezent este un puternic partener atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Oferta este variata si este promovata la cel mai bun raport calitate-pret. Promovarea afacerii se realizeaza si in mediul online prin intermediul paginii virtuale soraltechnik.ro. Oferta cuprinde diferite modele de de usi si ferestre, usi de garaj, usi din sticla, jaluzele exterioare, obloane si o multime de alte accesorii.

Pentru ca fiecare client are nevoi diferite, Soral Technik ofera solutii personalizate in functie de preferintele fiecarui client. Asta se intampla si in cazul usilor realizate din sticla. Aceste usi trebuie sa reziste in cele mai dificile conditii. Compania Soral Technik foloseste cele mai bune materiale pentru executarea produselor finale. Usile din sticla sunt personalizate cu diferite elemente in functie de preferintele si nevoile clientilor. Suprafata de sticla poate sa fie clara sau poate sa prezinte diferite modele obtinute prin sablare. Pentru un plus de intimitate se aleg usile sablate total.

Poti opta pentru usi din sticla batante sau glisante, usi clare sau mate, simple sau cu model. Indiferent de preferinte Soral Technik iti pune la dispozitie cele mai frumoase usi din sticla. Investesti putin in produse de foarte buna calitate.