Ai nevoie de piese turnate din otel pentru a le utiliza in domeniul de activitate in care lucrezi? Daca vrei sa investesti in produse fabricate la standarde inalte atunci ia legatura cu expertii de la Oteluri Pentru Scule, o companie care iti pune la dispozitie solutii complete indiferent de nevoile tale.

Otelul ramane un material deosebit de rezistent, fiabil, ce este des folosit in diferite aplicatii. Din otel se realizeaza si variate piese ce isi gasesc intrebuintarea in diferite industrii. Pentru ca piesele sa se potriveasca ele trebuie sa fie turnate intr-o matrita perfecta. Rezultatul trebuie sa fie corect, ca forma si dimensiune. Aceste piese pot fi apoi utilizate fara problema.

De ce sa apelezi la Oteluri Pentru Scule pentru piese turnate din otel?

Bazele companiei au fost puse in anul 1991. Din acel moment si pana in prezent compania s-a dezvoltat si s-a adaptat la schimbarile care au aparut. In prezent este un partener de incredere care a oferit solutii moderne clientilor. Oferta pe care compania o promoveaza este variata, produsele fiind utile in diferite domenii de activitate. Compania executa produse forjate, piese turnate din otel si fonta, piese forjate in matrite, elemente forjate artizanale, diverse constructii metalice, prelucrari prin aschiere, tratamente termice si lista poate continua. Toate produsele respecta normele legale aflate in vigoare si sunt realizate utilizand aparatura de ultima ora. Societatea Oteluri Pentru Scule este impartita pe 3 sectii productive de baza Otelaria, Forja si Mecano-Energetic. Materialele folosite pentru executarea produselor sunt achizitionate de la furnizori interni.

Daca ai nevoie de piese turnate din otel atunci contacteaza compania Oteluri Pentru Scule

Oferta se adreseaza tuturor clientilor, fie ei persoane fizice sau juridice. In foarte multe domenii de activitate sunt necesare diferite tipuri de piese turnate din otel. Acestea trebuie sa fie prelucrate cu atentie pentru a rezista in diferite aplicatii. Pentru a produce piesele turnate atelierul este dotat cu cuptoare cu inductie, masina de format, amestecator de nisip, masina de sablat cu alice, colergang, instalatie de dezbaterea formelor. Compania Oteluri Pentru Scule detine aparatura performanta si utilaje speciale pentru ca produsele sa fie realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Compania prelucreaza diferite tipuri de piese turnate din otel pe care le livreaza apoi in stare brut turnata sau prelucrate. Clientul comanda produsele de care are nevoie, iar compania se asigura ca acestea vor fi realizate corect si vor si expediate in cele mai bune conditii. Totul pentru ca produsele comandate sa ajunga la destinatie in perfecta stare. Intreaga oferta promovata de Oteluri Pentru Scule eset disponibila si in mediul online pe pagina virtuala ossa.ro.

Indiferent de tipul de piese turnate din otel de care ai nevoie alege sa colaborezi cu echipa de la Oteluri Pentru Scule. Acestia vor tine cont de nevoile tale si iti vor oferi solutii personalizate. Pentru a contacta compania tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0266. 243.170 sau sa trimiti un mesaj la adresa ossaoffice@yahoo.com. Comanda tipurile de piese turnate din otel de care ai nevoie.