Daca detineti o afacere in domeniu, o vulcanizare sau un atelier auto, sau sunteti responsabil cu asigurarea echipamentelor necesare unei bune desfasurari ale activitatilor dvs., va recomandam sa nu ocoliti achizitia unui elevator pneumatic. Asa cum va puteti da seama, un elevantor pneumatic are ca si principal scop ridicarea autoturismelor, autoutilitarelor, masinikor de teren, in unitatile specializate, precum service-uri si vulcanizari. Elevatorul pneumatic este de tip platforma, avand posibilitate de ridicare joasa, si fiind compus din patru perne de aer ce se pot regasi intre doua platforme, pozitionate printr-un cadru de legatura. Tomax Prest va ofera elevator pneumatic fiabil, certificat CE, ce se poate intretine usor, cu minim efort, ce se poate pune in functiune rapid si extrem de simplu, ce este prevazut cu un sistem de siguranta pentru a se evita accidentele neplacute. De asemenea, Tomax Prest va ofera o perioada de garantie de 3 ani pentru orice elevator pneumatic cumparat!

Cum se intretine si utilizeaza un elevator pneumatic Tomax Prest?

Elevatorul pneumatic este un echipament modern si performant care nu poate lipsi din niciun service auto sau vulcanizare care se respecta. Acesta se instaleaza foarte usor si este indispensabil pentru mare parte din serviciile prestate de personalul specializat. Cum exact functioneaza un elevator pneumatic din oferta Tomax Prest? In primul rand, autoturismul se situeaza pe platforma, se opreste complet motorul, se slabesc rotile, si se ridica masina pana ce mecanismul atinge inaltimea maxima. Astfel, platforma nu va atinge rotile de ridicare, iar la coborare, se verifica in mod temeinic strangerea rotilor.

In ceea ce priveste intretinerea, elevatorul pneumatic nu are nevoie de investitii prea mari in acest sens. O data pe an se greseaza cele 4 balamane de pe cadrul din mijloc, inclusiv cele ale picioarelor, prin gaurile prevazute. Aceste operatiuni nu necesita personal specializat, ci o puteti face chiar dvs. sau unul din angajatii care lucreaza zilnic cu elevatorul pneumatic achizitionat din oferta Tomax Prest. Iarna, se introduc cateva picaturi de antigel pe baza de glicol, pentru a evita deteriorarea pieselor de cauciuc din sistemul de aer. Evitati contactul pieselor de cauciuc ale elevatorului pneumatic cu vaselina, motorina ori chiar benzina!

Tomax Prest – furnizor de incredere de elevator pneumatic si alte dispozitive

Tomax Prest este singurul furnizor de incredere din Oradea, care ofera clientilor interesati elevator pneumatic dar si elevator service, elevator vulcanizare si elevator platforma. De asemenea, in oferta Tomax Prest intra si cricurile si alte dispozitive de ridicat. Infiintata in anul 1999, compania Tomax Prest are ca si principal domeniu de activitate fabricarea dispozitivelor de ridicat si comercializarea acestora. Veti gasi elevator pneumatic la cel mai bun pret, de o calitate superioara, realizat de ingineri calificati, numai in oferta Tomax Prest. Tomax Prest va pune la dispozitie solutii tehnice, originale, ce asigura o performanta sporita comparativ cu produsele ce se gasesc pe piata de specialitate.