Aveti nevoie de un generator de curent? Locuiti intr-o zona in care caderile de curent sunt din ce in ce mai dese si mai bruste? Vi s-a intamplat chiar sa vi se dezghete frigiderul sau sa vi se strice computerul din cauza acestor opriri si reveniri bruste? Aveti o cabana la munte sau la marginea unui lac si va trebuie curent electric ori de cate ori mergeti sa petreceti timp acolo? Fara macar un bec, omul nu poate spune ca traieste in conditii decente. De aceea se impune prezenta generatoarelor de curent acolo unde este nevoie de ele. Compania Distributie Utilaje vine in intampinarea clientilor sai cu cele mai bune oferte din punct de vedere al raportului calitate-pret pentru acestea!

Generatoare de curent pentru uz casnic, comercial si industrial gasiti la Distributie Utilaje

Generatoarele de curent sunt indispensabile intr-o casa in carese ia curentul de foarte multe ori in decursul unei zile, saptamani, sau la anumite perioade. De asemenea, acestea sunt indispensabile si companiilor care tin la integritatea marfii sau la productia continua. Spre exemplu, un magazin in care este comercializata inghetata sau produsele congelate, care se pot decongela si chiar strica foarte repede, mai ales pe timp de vara, are nevoie de generator de curent. Si fabricile in care totul trebuie sa mearga „ca pe roate” nu se pot lipsi de generatoare de curent adecvate.

Doriti sa optati pentru unul din generatoarele de curent pe benzina? Trebuie sa stiti ca acesta are senzori de supra sarcina cu auto-oprire, este silentios si foarte prietenos cu mediul, este compact, portabil, rezistent, si poate fi performant chiar si dupa 12 ore de functionare continua, putand fi activat electric. Cat despre celelalte tipuri de generatoare de curent, la Distributie Utilaje veti gasi generatoare digitale, monofazate, trifazate si generatoare de sudura. Trebuie doar sa vedeti care din aceste variante este potrivita pentru necesitatile dvs. si care se preteaza cel mai bine pe activitatile pe care le aveti de intreprins. Generatoarele de curent digitale sunt in topul preferintelor clientilor, avand un pret bun, o greutate redusa, un design elegant si o tehnologie moderna, un consum redus de combustibil si silentiozitate maxima!

Pe de alta parte, generatoarele de curent monofazate sunt si mai ieftine, functioneaza pe benzina, au sistem de impamantare, siguranta, si functioneaza cateva ore bune cu cativa litri de benzina! Generatoarele de curent trifazate sunt un pic mai scumpe, dar reprezinta o investitie de durata. Acestea functioneaza pe benzina si sunt ideale pentru constructii, case de vacanta, aplicatii industriale! Nu in ultimul rand, generatoarele de curent de sudura sunt ideale pentru cei care isi desfasoara activitatea in acest domeniu, atat pentru persoanele fizice, cat si pentru companiile de mari dimensiuni, sau pentru atelierele de sudura mici.