Sunteti decis sa faceti o investitie importanta pentru locuinta dvs.? Aveti in plan achizitionarea unor jaluzele exterioare, care nu numai ca va sporesc gradul de confort, ci confera si un aspect elegant, minunat, casei dvs. Va intrebati de ce v-ar folosi jaluzelele exterioare, si nu cele interioare? Cum puteti imbina utilul cu placutul? Jaluzelele exterioare va confera un control al luminozitatii, lucru foarte important indeosebi pentru familiile cu copii mici sau batrani ori bolnavi in ingrijire. De asemenea, jaluzelele exterioare sunt ideale atat pentru cladirile de birouri, halele industriale cat si pentru locuinte, si asigura o protectie solara adecvata. Cu un incadrament perfect in arhitectura cladirii, jaluzelele exterioare oferite de compania Soral Technik sunt cea mai buna investitie pe care o puteti face!

Ce tipuri de jaluzele exterioare gasiti in oferta celor de la Soral Technik

            Jaluzelelele exterioare suprapuse sunt primul tip de astfel de produse pe care vi le propun specialistii Soral Technik. Jaluzelele exterioare suprapuse pot fi actionate cu panglica, cu manivela, sau in mod electric, pot fi montate chiar o data cu ferestrele, si asigura un maxim confort, un grad de intimitate si siguranta ridicat. In plus, acest tip de jaluzele impiedica incalzirea excesiva pe timp de vara si impiedica pierderile de caldura in anotimpul rece. Mentionam si izolarea fonica si termica a acestui tip de jaluzele exterioare, gratie lamelelor din aluminiu cu spuma poliuretanica!

Jaluzelele exterioare aplicate, pe de alta parte, pot fi de asemenea actionate cu manivela, panglica sau electric, asigura izolare fonica si termica, insa sunt montate ulterior montarii ferestrelor.

Despre jaluzelele exterioare Fixscreen-Renson nu stiu prea multi clienti in Romania, insa acestea au multiple avantaje. In primul rand, jaluzelele exterioare de acest tip au rolul de a proteja cladirea unde sunt montate de efectul de sera, rezista la o viteza a vantului ridicata, de peste 80 km pe ora, sunt ideale impotriva insectelor, si au o gama larga de culori, putand fi realizate chiar si suprafete mari, de pana la 22 mp. In plus, aceste jaluzele exterioare pot fi actionate manual sau electric, confera eficienta maxima si arhitectura deosebita!

Jaluzelele exterioare Raffstore asigurate de profesionistii companiei Soral Technik ne ajuta sa ne protejam de razele soarelui, dar si sa reglam intensitatea luminii. Acest tip de jaluzele exterioare rezista la vant, si pot fi montate chiar si pe fatada sau in nisa, fiind disponibile intr-o gama variata de culori si modele de lamele!

Soral Technik – furnizorul de jaluzele exterioare de care aveti nevoie

Infiintata in 1994, compania Soral Technik ofera solutii clientilor interesati sa duca la bun sfarsit proiecte ce includ achizitionarea si montarea de ferestre din lemn, usi de intrare, grile de aerisire, obloane din aluminiu, jaluzele exterioare si multe alte produse. Activitatea Soral Technik include si consilierea clientilor si propunerea solutiilor adecvate in vederea imbunatatirii nivelului de trai si confortului termic, fonic, solar, etc. Apelati cu incredere la compania Soral Technik pentru cele mai moderne jaluzele exterioare de pe piata, la un pret bun!