cover-band-bucuresti

Muzica va determina in mare masura succesul si emotia in cadrul oricarei nunti, astfel incat nimeni nu ar trebui sa se zgarceasca la angajarea unui cover band Bucuresti bun care sa animeze marele eveniment. Muzica este unul dintre factorii care vor face ca invitatii sa se bucure pe deplin de sarbatoare.

Cati membri ar trebui sa aiba o formatie de nunta

O trupa cover Bucuresti se alege si in functie de numarul invitatilor, locatia nuntii si bugetul pe care il are cuplul. In cazul in care numarul invitatilor este mai mic de 100, se poate angaja un grup compus dintr-un numar redus de membri. In cazul in care la nunta se vor invita mai mult de 150 de persoane, iar locatia este spatioasa,  se poate angaja o formatie nunta Bucuresti compusa din 4 sau 6 membri. Si, in cazul in care la nunta vor participa mai mult de 200 de persoane, se poate angaja o trupa mai mare de 8 membri.

Momentele importante ale unei nunti

Aceste momente includ si intrarea miresei si mirelui, primul lor dans ca sot si sotie, taierea tortului si aruncarea buchetului. Pentru toate aceste momente trebuie sa se stabileasca melodiile preferate de cuplu.

O companie specializata in organizarea evenimentelor, precum Fonic Events, poate sa ofere pachete ceremoniale in care se includ, in functie de complexitatea pachetului pentru care se opteaza, urmatoarele servicii: cover band Bucuresti, solist de muzica populara, DJ, sonorizare premium, scena, fum greu, gheata carbonica pentru sampanie, artificii s.a.m.d.

In concluzie… Nunta este un eveniment unic in viata si trebuie tratat ca atare.