camere-frigorifice-refrigerare

Conyfrig Service se ocupa cu instalarea camerelor frigorifice de refrigerare si congelare si realizeaza diverse tipuri de astfel de instalatii la solicitarile clientilor. Anumite produse trebuie pastrate in condtii corespunzatoare, astfel ca in restaurante, cofetarii , magazine alimentare este necesar sa existe camere frigorifice de refrigerare, acest lucru fiind impus si prin lege.

Daca activezi intr-un astfel de domeniu si ai nevoie de depozite frigorifice, solicita ajutorul echipei Conyfrig Service si beneficiezi de cele mai profesionale camere frigorifice de refrigerare. Compania noastra dispune de un personal cu experienta si de materiale de cea mai buna calitate, ceea ce face ca produsele pe care le oferim clientilor nostrii sa fie dintre cele mai bune.

Pentru noi, calitatea produselor este un asect foarte important, motiv pentru care oferim clientilor nostrii cele mai profesionale lucrari de instalatii frigorifice. Pentru mai multe detalii si comenzi ne gasiti pe http://www.camerefrigorifice.info.ro iar daca aveti nevoie de astfel camere frigorifice ne puteti contacta la datele de contact disponibile pe site.

Camere frigorifice refrigerare – pentru diverse intrebuintari

Daca ai un reastaurant, o pensiune, o cofetarie sau orice alt local unde ai nevoi de un spatiu mai racoros pentru pastrarea alimentelor, camerele frigorifice de refrigerare sunt o solutie eficienta si utila si pot fi utilizate pentru depozitarea unor produse diferite. Acestea pot fi construite de altfel in diverse dimensiuni si la o temperatura normala sau mai scazuta in functie de produsele pe care urmeaza sa le depoziteze.

Camerele frigorifice de refrigerare construite de compania noastra sunt realizate din imbinarea unor panouri si sunt destul de usor de asamblat, insa trebuie sa fim atenti la fixarea acestora si in special la usi, pentru a crea un spatiu foarte bine ermetiza, care sa nu permita patrunderea aerului cald in interior.

Putem sa realizam astfel de camere frigorifice si de dimensiuni mai mari, ceea ce face ca sa ai mai mult spatiu si sa nu te impiedici niciodata de lipsa spatiului.  Camerele frigorifice sunt o investitie de durata, o investitie de viitor si te ajuta sa pastrezi in condtitii excelente o varietate de produse si alimente. Daca ai nevoie de astfel de instalatii frigrifice, cere ajutorul echipei noastre iar aceasta va stabili care este cel mai potrivit loc pentru realizarea lor, astfel incat sa fie foarte  eficiente si sa functioneaza asa cum ne dorim. Pentru mai multe detalii si informatii ne gasiti oricand pe www.camerefrigorifice.info.ro sau la datele de contact ale companiei.

Camere frigorifice refrigerare – realizate la un pret convenabil

Daca ai nevoie de camere frigorifice de refrigerare alege echipa Conyfrig Service si ai lucrari de calitate, precum si cele mai bune preturi la realizarea acestora. Aici gasesti cel mai bun raport la calitate si pret si te bucuri de produse sigure si garantate. Conyfrig Service este aliatul tau in probleme legate de constructia de diverse instalatii sau depozite frigorifice de congelare si referigerare si iti ofera posibilitatea de a realiza astfel de incaperi in dimensiuni diverse, prevazute cu rafturi daca este nevoie, dar si cu un sistem de iluminat.

Anunțuri