Daca sunteti satui de carnea injectata cu apa si alte substante si de pui ,,hormonat”, mai ales daca aveti o curte este pacat sa nu tineti cel putin cateva curci. Dar pentru a creste aceste pasari, trebuie sa va pregatiti pentru a le oferi o ingrijire adecvata dar si atenta. Puii de curca sunt mai sensibili si necesita atentie si rasfat. Au nevoie de caldura, asadar va trebui sa investiti in becuri cu infrarosu.

Acum, trecand la hranire, pentru a va bucura de cele 10 kilograme de carne pe care poate sa vi-l ofere o curca adulta, trebuie sa va asigurati ca alimentatia este foarte sanatoasa si adecvata pentru o crestere cat mai lipsita de griji. Magazinele Vital va pun la dispozitie o serie de produse precum furaje granulat curca.

Produsele din gama de furaje granulat curca ofera o serie de avantaje care nu sunt deloc de trecut cu vederea si anume:

  • Aceste furaje granulat curca sunt 100% naturale si adecvate alimentatiei pasarilor

  • Nu contin hormone sau substante periculoase pentru consumul animal si uman

  • Sunt pe categorii de varsta asadar trebuie sa alegeti sortimentele adecvate perioadei in care au ajuns

  • Calitatea furajelor este una deosebit de buna datorita exigentelor pe care le avem

  • Pretul este unul deosebit de accesibil

  • Ne adresam atat celor care au afaceri in acest domeniu dar si gospodariilor in care se tin cateva pasari

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care vi le oferim dar pe parcurs, pe masura ce veti folosi aceste furaje granulat curca, veti constata ca animalele din curtea dumneavoastra sunt mult mai vioaie si sanatoase. Pe langa o alimentatie adecvata este necesar sa le asigurati si conditiile necesare de trai: adapost suficient de spatios, posibilitate de a parasi adapostul pentru a fi la aer liber, sa achizitionati accesorii adecvate varstei pasarilor.

Magazinele Vital va asteapta cu un sortiment bogat de produse destinate curcilor

Magazinele Vital, dispun de un sortiment bogat de furaje granulat curca si va ofera posibilitatea de a oferi pasarilor hrana in functie de varsta pe care o au. Asigurand o alimentatie adecvata si echilibrata veti putea sa profitati de carne de curca de calitate superioara asa cum nu veti gasi in nici un magazin. Veti putea sa oferiti familiei dumneavoastra un produs sanatos si ecologic, perfect pentru a fi consumat.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre aceste furaje granulat curca, atunci va asteptam pe site-ul nostru www.furaje-vital.ro sau sa ne contactati utilizand datele de contact de aici. Prin intermediul produselor noastre veti putea sa oferiti pasarilor un stil de viata cat mai bun iar ele la randul lor produse de calitate superioara asa cum nu gasiti in nici un alt magazin cu produse din carne. Va asteptam in magazinul nostru online cu cele mai bune oferte dar si cu produse care sunt adecvate consumului. Comandati chiar azi si nu ezitati sa le oferiti pasarilor cele mai bune produse.