Parchetul este cuprins intr-o gama completa la Decolandia.ro, mai ales ca dispune si de accesorii care de cele mai multe ori nu trebuie sa lipseasca. Pentru a putea fi multumiti de parchetul ce doriti sa il achizitionati, trebuie sa va indreptati atentia asupra aspectului modern, cat si a durabilitatii ridicate.

Decolandia va ofera ocazia de a va alege parchetul potrivit locuintei, astfel incat sa asortati calitatatea si mai ales culoarea mobilierului din propriul camin cu cea a parchetului, intampinandu-va cu cele mai multe variante de modele. Dar un lucru important de stiut este ca aceste modele de parchet se evidentiaza prin calitatea superioara a materialelor folosite, a detaliilor puse in valoare si a tehnologiei folosite pentru a duce totul la bun sfarsit in momentul fabricarii.

Intrebuintarile parchetului si utilizarile principale.

Fiindca parchetul este un fel de mozaic in forma geometrica, realizat din foarte multe bucati de lemn pentru a oferi un aspect decorativ placut el are si doua utilizari principale care sunt reprezentate de catre modelele de furnir pentru mobilier si modelele de bloc, care sunt pentru podele. In general modelele de parchet sunt triunghiulare, pot fi complet geometrice, unghiulare patrate si cel mai intalnit si popular model de parchet este cel spic.

Istoria parchetului este una destul de interesanta, mai ales ca el provine din limba franceza si are o intrebuintare destul de importanta pentru spatiul ce il aveti, fiind reprezentata de frumusetea si mai ales tenta de modernizare destul de impunatoare in spatiile in care sunt puse toate bucatile.

Cheresteaua constrastata pentru acest parchet, la Decolandia.ro este reprezentata de materiale facute din bambus si stejar, pentru ca aceste tipuri sunt mult mai potrivite si au o durabilitate mult mai mare.

Realizarea montarii parchetului

Daca aveti dubii in momentul achizitionarii parchetului si acestea va sunt influentate de catre montarea sa, nu trebuie sa va faceti griji, deoarece ea se face foarte rapid si usor, mai ales daca aveti rabdare pentru a imbina cu usurinta placile. Asadar cu un minim de efort, finalizarea montarii o sa va faca sa fiti mandru de propria persoana.

Tipurile de parchet ce se gasesc la Decolandia

La Decolandia exista doua tipuri de parchet: de interior si de exterior. Cele de interior, dupa cum am spus in continut, sunt realizate din bambus si stejar, iar cele de exterior sunt mai speciale, trebuind sa dispuna de o durabilitate crescuta si sa nu necesite tratamente speciale. Acest parchet de exterior este realizat dintr-un lemn masiv sau dintr-un amestec de plastic si lemn, fiind concepute in asa fel sa aiba o rezistenta destul de sporita asupra traficului marit si a temperaturilor variate, aducand in prim plan uminidatea ridicata si influenta adusa de razele solare.

Comercializarea se face doar pentru categoriile principale ale parchetului de exterior: lemn termostratat si deck lamele.

De ce sa alegeti Decolandia pentru achizitionarea parchetului? 

Indreptati-va atentia asupra achizitonarii parchetului la www.decolandia.ro si o sa beneficiati de un raport calitate- pret exceptional si mai ales daca o sa fiti clientul nostru o sa va punem la dispozitie monstre gratuite ce pot fi livrate la domiciliu, iar in acest fel o sa va puteti da seama de material si calitate.

Alegeti Decolandia si o sa aveti parte numai de bucurii!