Marca Decolandia apartine companiei Smartrade International, fiind un importator de produse special destinate constructiilor si finisajelor. Decolandia este in special recunoscuta pentru comercializarea modelelor de parchet.

In momentul in care optati pentru achizitionarea placilor de parchet de la Decolandia, trebuie sa stiti daca aveti nevoie pentru interiorul sau exteriorul locuintei, deoarece va sunt puse la dispozitie pentru interior placi din bambus sau stejar, iar pentru exterior placi din lemn masiv pentru a putea rezista traficului intens.

Oferindu-va o gama larga de parchet, o sa aveti de unde alege modelul potrivit locuintei sau spatiului de care aveti nevoie pentru a-l moderniza.

Instalarea parchetului indiferent de incapere.

Odata ce beneficiati de un parchet din bambus sau stejar, o sa trebuiasca sa ii oferiti o atentie ma aparte, astfel incat daca nu sunteti atenti in momentul in care imbinati placile o sa observati ca nu intra exact cum doriti si o sa va dea mari batai de cap. Daca cumva o luati de la zero cu punerea parchetului, atunci turnarea sapei de ciment o sa ia cam o zi si o sa asteptati maxim 15 zile pentru a se usca si parchetul sa nu aiba de suferit.

Iar daca nu va pricepeti la instalarea parchetului sau nu doriti sa va bagati, apelati cu incredere la oameni profesionisti, putand fi siguri in acest sens ca momentul final o sa fie exact cel asteptat.

Care sunt criteriile de alegere a parchetului? 

In prim plan, pentru a alege modelul potrivit, relatia pe care fiecare om o are cu obiectul care intra in locuinta trebuie sa fie in egala masura cu sentimentul care va este dat de fiecare data cand intrati pe usa. Alegerea parchetului se face in functie de urmatoarele criterii: materialul din care este fabricat, culoarea si modelul. Modelul si culoarea sunt printre cele mai importante, mai ales ca intr-o locuinta moderna, toate obiectele trebuie sa aiba o ambienta placuta si un contrast aproximativ, iar culoarea asemanatoare.

Indiferent de materialul din care este realizat, criteriile trebuie luate in serios, mai ales daca doriti sa fiti in ton cu modernitatea. Iar daca nu sunteti priceput in alegerea parchetului sau nu stiti cu exactitate ceea ce aveti nevoie, Decolandia va ofera o consultanta, adica un om care sa va ajute si sa va indrume catre modelul cel mai potrivit locuintei ce o aveti.

Achizitionarea parchetului: calitate si pret.

La www.decolandia.ro gasiti cel mai bun parchet, raportat la calitate si pret, mai ales ca la aceasta marca se folosesc cele mai noi tehnologii care ajuta la fabricarea unor modele care sa se potriveasca gusturilor dumneavoastra.

Apelati cu incredere, iar daca sunteti in dubii in momentul in care doriti sa achizitionati parchetul, va oferim o consultanta gratuita chiar la domiciliu. Putand astfel sa fiti pus in tema cu toate detaliile si toate avantajele prezentate de catre calitate si pret.

Odata ce beneficiati de el, o sa fiti multumit si mai ales fericit, deoarece nici o alta firma nu va poate oferi ceea ce va ofera marca Decolandia. Suntem aici pentru a va face mandri de propria locuinta.