Atunci cand vine vorba despre amenajari interioare in afara de tipurile de materiale utilizate va intereseaza si o paleta de culori prin intermediul carora sa puneti in valoare intreg spatiul. Intrucat sezonul amenajarilor se apropie de sfarsit, aceasta este practic ultima strigare cand puteti sa mai realizati ceva. Daca ati decis sa va puneti parchet atunci puteti sa consultati mai departe acest articol sa aflati care sunt tendintele in materie de culori.

Tendinte de culori pentru anul 2017

Multe lucruri nu s-au schimbat, in continuare exista o preferinta pentru parchetul din esentele de lemn masiv care sa transforme intreg spatiul intr-un loc care inspira relaxare si caldura. In amenajarile interioare moderne culorile pun stapanire si dicteaza modul de trecere de la clasic la modern. Culorile indraznete au devenit o optiune pentru multi care doresc sa ofere caselor lor personalitate proprie sau chiar sa o exprime pe cea a proprietarilor prin parchet. Aspectul indraznet este din ce in ce mai cautat desi printre preferinte se afla si culorile clasice. Acestea din urma se potrivesc celor care doresc sa se axeze catre un stil de amenajare clasic sau sa puna in evidenta valoarea istorica a unui spatiu.

Practic noile tendinte delimiteaza clar vechile preferinte de cele noi. Culorile contrastante sunt la moda. De exemplu, in spatiile unde se afla mobilier de culoare alba pardoseala poate sa fie de culoare neagra, cafenie sau chiar culori care nu se regaseau pana in prezent in paleta disponibila pentru parchet. Aceste culori tind sa treaca chiar si de aceasta bariera oferind o abordare cu totul noua si inovatoare in materie de parchet. Cu cativa ani in urma doar se visa la alte culori pana cand designerii au facut posibil acest lucru oferind tuturor posibilitatea de a-si pune in valoare ideile oricat de indraznete s-ar dovedi.

Parchet gri – modalitatea ideala pentru a pune in valoare orice spatiu

Este posibil chiar sa se opteze pentru parchet de culoare gri, nuanta care in trecut era considerata destul de exotica pentru o casa. Dar astazi face parte din categoria de culori care ar innobila orice locuinta. Tendintele actuale sunt mult mai puternice si mult mai decisive astfel ca in curand veti putea sa gasiti nuante mult mai surprinzatoare. In urmatorul deceniu va fi o explozie de culori ceea ce nu creeaza decat o paleta cat mai larga in posibilitatile de alegere ale consumatorilor si vor putea sa isi puna in valoare preferintele pentru diverse stiluri de parchet.

Asa cum contrastele puternice sunt la moda in acest sezon dar si mai incolo, daca doriti sa realizati amenajari cu ajutorul unui parchet in culori diferite fata de tot ceea ce s-a putut gasi pana in prezent atunci va recomandam sa apelati la Decolandia.

Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti culoare de parchet potrivita, va vor oferi consultanta, produse de calitate dar si preturi avantajoase. Mai multe informatii despre parchet puteti sa gasiti pe site-ul nostru www.decolandia.ro. Va asteptam si la showroom-urile noastre pentru a beneficia de ajutor profesionist dar si de ofertele din prezent.