Pregatirea pentru iarna nu inseamna numai sa va asigurati ca aveti tot ce trebuie in camara ci sa va si asigurati ca performanta energetica a casei dumneavoastra este la calitatea asteptata sau chiar mai mult. Acest lucru este esential intrucat suntem siguri ca nu va doriti ca in timpul iernii cand apar si alte cheltuieli sa se creeze o risipa de resurse energetice care sa va goleasca portofelul.

Detalii despre consum, certificat energetic Bucuresti si clase de energie

Prin intermediul unui certificat energetic Bucuresti veti putea sa aflati intr-un timp destul de scurt care este eficienta energetica si clasa in care se incadreaza apartamentul sau casa in care locuiti. Pentru a afla toate aceste informatii un auditor energetic se va deplasa la adresa indicata si va efectua o serie de masuratori, calcule specifice si constatari. In urma acestora va intocmi un certificat energetic Bucuresti care sa ateste clasa din care face parte.

Clasa energetica este notate de la A pana la G unde prima reprezinta o clasa energetica superioara iar cea din urma una de calitate foarte proasta care va scoate destul de mult din buzunarele dumneavoastra.

Campaniile de reabilitare termica reprezinta un pas pe care trebuie sa il faceti pentru a creste eficienta energetica dar solutiile pe care trebuie sa le intreprindeti pentru a va asigura confortul iar toate acestea sunt exprimate in acest certificat energetic Bucuresti.

Solutiile sunt personalizate si difera de la caz la caz. Niciodata nu veti obtine un pret direct de la auditorul energetic intrucat fara sa vada despre ce este vorba la fata locului nu va putea sa exprime un cost adecvat. Imobilul supus unui audit energetic, fie ca este vorba despre o casa sau despre un apartament, ori o cladire intreaga de birouri, este supus unor calcule prevazute de lege iar aceste calcule se refera la toate procesele specifice intretinerii unei case, incalzirea, prepararea apei menajere, consumul pentru iluminat, climatizarea. Aceste procese sunt standardizate pentru incadrarea intr-o clasa energetica iar de aici decurge performanta energetica prezentata la un moment dat.

Astfel, cu cat clasa energetica este mai buna cu atat rezulta un consum mult mai redus. Acesta este un avantaj major pe care il veti obtine cunoscand astfel informatii foarte importante despre spatiul pe care il aveti.

Cum puteti obtine un certificat energetic Bucuresti?

Obtineti si dumneavoastra un certificat energetic Bucuresti cat mai rapid apeland la specialistii din spatele site-ului www.certificat-rapid.ro. Auditori autorizati sa efectueze astfel de demersuri se vor ocupa in timp util de eliberarea unui certificat energetic dar va vor oferi si sfaturi cu privire la imbunatatirile pe care trebuie sa le aduceti astfel incat sa ii cresteti valoarea bunului imobiliar sau sa profitati chiar dumneavoastra de avantajele pe care le prezinta.

Obligativitatea de a intocmi un certificat energetic Bucuresti este dat de Legea 372/2005 si Legea 159/2013, aici puteti sa gasiti mai multe detalii sau sa solicitati consultanta de la specialistii nostri care va vor oferi toate informatiile necesare. In plus, colaborarea cu noi este una rapida si eficienta.