Cea mai buna parte a specificarilor acestor tigle metalice este reprezentata de atractia si aplicarea lor de fiecare arhitect, folosindu-se de un proiect destul de competent, care sa nu dea voie unor greseli in aplicarea lor. Tiglele metalice functioneaza bine doar in una dintre cele doua evaluari principale pentru construirea sunetului: absorbtia sunetului si atenuarea sunetului. Absorbtia sunetului masoara capacitatea materialului de a absorbi undele sonore, de a limita timpul de reverberatie si de a reduce sunetul ambiental in camera.

Dar este o atenuare a sunetului, controlul sunetului dintre doua spatii impartit printr-o partitie de inaltime a tavanului, care spune ca placile din fibre minerale depasesc varietatea de metale standard, iar de aici tiglele melalice au un rol destul de important asupra sunetului.

Ce este un acoperis din tigle metalice?

Un acoperis din tigle metalice este un sistem de acoperis realizat din piese din metal sau din placi. Este o componenta a plicului cladirii. Unul dintre principalele dezavantaje ale unui acoperis din metal este zgomotul creat atunci cand ploua afara, doar ca acest lucru nu este unul inconvenient.

Acoperisurile metalice pot dura pana la 100 de ani, iar producatorii ofera garantii de 50 de ani. Din cauza longevitatii lor, cele mai multe acoperisuri metalice sunt mai putin costisitoare decat sindrilele de asfalt pe termen lung.

Acoperisurile din tigle metalice pot consta intr-un procent ridicat de material reciclat si sunt 100% reciclabile. Nu este atat de fierbinte ca un asfalt, un material de acoperire comun si reflecta caldura departe de cladirea de dedesupt in timpul verii. Pe o scara mai larga, utilizarea acestuia reduce efectul insulei termice a oraselor in comparatie cu asfaltul. Cuplat cu capacitatile sale de izolare mai bune, acoperisurile metalice pot oferi nu numai o reducere de 40% a costurilor de energie pe timpul verii, dar si o reducere de 15% a costurilor energiei in timpul iernii. Aceasta constatare se bazeaza pe utilizarea unui sistem de legare de 4 cm intre placaj si metalul de pe partea de sus care asigura un spatiu e aer intre plafonul placajului si metal.

De ce sa folosim tigle metalice?

Un acoperis format din tigle metalice este foarte usor de instalat pe un acoeris existent. Un acoperis usor este foarte util pentru structurile mari si vechi, deoarece contribuie la mentinerea integritatii structurale a cladirii. In ciuda greutatii sale usoare, acoperisurile metalice asigura o rezistenta sporita la vand in comparatie cu alte materiale de acoperis. Acest lucru se datoreaza faptului ca sistemele de acoperisuri metalice utilizeaza panouri de interblocare.

Din ce erau realizate acoperisurile cu tigla metalica?

Initial, acoperisurile cu tigle metalice erau realizate din otel zincat ondulat: o foaie de otel fier forjata, era acoperita cu zinc si apoi se rostogolea in foi ondulate. O alta abordare este amestecul de zinc, aluminiu si otel acoperit cu siliciu. Un alt produs de acoperis cu tigle metalice vine intr-o forma laminata de diferite latimi de asa numitul metal cusut in picioare.

Pentru a va putea comanda astfel de tigle, accesati site-ul nostru https://acoperisuri.info.