Camera auto este un sistem de inregistrare video in momentul in care masina se misca. De multe ori, aceasta camera auto se fixeaza chiar pe caroseria automobilului prin intermediul unui sistem special de cleme, ventuze si magneti. Alte tipuri sunt remorcate printr-o masina specifica si echipate pentru aceste cadre descrise in mod corespunzator. Camera auto este caracterizata de o podea deschisa pe care exista structuri de ancorare speciale pentru protectoarele alimentate de un mic generator montat intr-un spatiu adecvat, iar alegerea acestor tipuri de camere se face in functie de modelul care va atrage cel mai mult.

La ce foloseste o asemenea camera auto?

In timp ce ati putea pune cu usurinta o camera auto oriunde doriti dumneavoastra in masina. Ele sunt folositoare in momentul in care ati observat ca exista foarte multe acte de prostie in trafic. Cu ajutorul ei o sa puteti sa pastrati imaginile filmate exact in momentul in care s-a realizat un accident sau sa pastrati imaginile cand ati filmat o persoana care v-a taiat calea incercand sa faca o intoarcere ilegala.

Introduceti camera auto de bord si o sa observati foarte multe avantaje. Aceste dispozitive au obtinut o popularitate masiva in intreaga Europa sau in zonele unde evidenta video a accidentelor rutiere este mult mai preferabila la marturiile pronuntate in instanta.

8 motive puternice de ce ar trebui sa se ia in considerarea cumpararea unei camere auto.

Camera auto, a devenit din ce in ce mai populara in ultimii ani, in principal din cauza numeroaselor sale beneficii. Pur si simplu, aceasta este un tip de camera care este montata pe bordul masinii dumneavoastra si este proiectata pentru a inregistra sunete si imagini in timp ce conduceti. Scopul camerei este sa inregistreze cu atentie fiecare detaliu care are loc atat pe sosea, cat si in interiorul masinii si poate fi folosita in diverse scopuri.

Datorita acestor lucruri, cu ajutorul www.auto-sound.ro va este oferita o perspectiva mai aprofundata asupra unora dintre cele mai notabile motive pentru care ar trebuie sa va ganditi sa va cumparati o camera auto:

  1. Aveti dovezi de prima mana in momentul unui accident de masina;
  2. Este solutia perfecta pentru soferii nedisciplinati;
  3. Este perfecta pentru instructorii de conducere si pentru parintii ingrijorati;
  4. Previne frauda;
  5. Puteti inregistra intreaga dumneavoastra vacanta pe 4 roti;
  6. Dispun de o multitudine de functii si caracteristici utile;
  7. Previne accidentul produs in urma unei parcari gresite;
  8. Poate sa captureze toate peisajele frumoase din jur.

Camera auto reprezentarea unei investitii corecte.

Pentru a rezuma totul, o camera auto este o investitie excelenta, mai ales ca este foarte rentabila si are un design foarte simplu, format in mod obisnuit dintr-un microfon si o camera digitala cu lentila fixa. Aceste camere simple pot fi instalate pe tabloul de bord sau pe parbrizul masinii, doar in cateva secune, datorita ventuzei lor.

Aveti la dispozitie o gama larga de camere auto, de la cele mai ieftine, pana la camere de ultima generatie, care au un afisaj color, timbre si date, doua obiective precum si un afisaj color. Alegerea este in intregime a dumneavoastra, in functie de buget, nevoi si preferinte.