Se recomanda ca din când în când să-ti faci o autoevaluare a cunoștințelor acumulate prin a completarea de  chestionare auto , astfel putand anticipa punctajul pe care ai putea sa-l obtii la examenul auto.

O astfel de verificare este benefică deoarece te poate ajuta să-ti dai seama de lucrurile pe care nu le stăpânești înca și totodată pe care ar trebui să le îndeplinești pentru a fi admis la examenul pentru obținerea permisului auto.

Pregătirea pentru examenul auto este foarte importantă și trebuie să o tratezi cu foarte mare seriozitate.Incearcă să înveți în medii liniștite în care nu există elemente care ar putea să-ți distraga atenția și nivelul tău de concentrare să fie scăzut.

De asemenea, nu recomandăm completarea chestionarelor auto în drum spre serviciu sau în timpul serviciului sau atunci când ești obosit deoarece nu vei avea capacitatea d necesară pentru a putea completa chestionare auto.Când ești odihnit nivelul de concentrare este la cote maxime și va fi mult mai ușor să reții informația și să o înțelegi. Chestionarele auto, trebuie tratate cu seriozitate și completate până reușiți să obțineți punctaj maxim.

Ar fi de preferat să reușești să iei examenul teoretic din prima pentru a scăpa de o grijă și să te poți prezenta liniștit la orele de conducere.

Acum că știi ce ai de facut, îți urez spor la învățat și să obții permisul de conducere din prima!