O gradinita in sector 2 sau sector 3 cu program normal sau prelungit, unde copilul tau beneficiaza de cea mai buna educatie posibila? Just4Kids este raspunsul! Cele doua unitati din Bucuresti au dotari complete si facilitati moderne, dar si un corp didactic de o calitate deosebita. Activitatile la care va participa cel mic il vor forma pentru un viitor plin de succes.

Gradinita sector 2 si gradinita sector 3 cu program prelungit

Programul celor doua unitati oferite (Gradinita sector 2 si Gradinita sector 3) este un pic diferit fata de cel al gradinitelor obisnuite de stat, in sensul ca este mai lung. Aici ne referim atat la programul zilnic, cat si la perioadele in care unitatile sunt inchise (sarbatori si vacante). Daca serviciul tau nu-ti permite sa-ti iei liber prea mult sau lucrezi pana mai tarziu, Just4Kids este gradinita cea mai potrivita.In ceea ce priveste programul zilnic, ai trei optiuni dintre care poti alege: de la 08.00 la 13.00, de la 08.00 la 14.00 sau de la 08.00 la 18.30. Pentru ultima varianta sunt incluse in tarif 3 mese (mic-dejun, pranz si o gustare de seara), precum si manualele si rechizitele pentru curricula de baza.Vacantele sunt mai scurte la Just4Kids: 5 zile lucratoare de Craciun, una de Paste, una pentru data de 2 mai, 6 zile lucratoare in iunie si o zi de „Adormirea Maicii Domnului”. Astfel, nu va trebui sa cauti pe altcineva care sa aiba grija de copil daca si zilele tale libere sunt mai putine

Unde se afla gradinita din sector 2 si gradinita din sector 3?

Gradinita din sector 2 se afla pe str. Soldat Savu Marin, nr. 57. Unitatea este situata la intersectia dintre Piata Delfinului si Diham, aproape de Complex Miramar. Pentru a programa o vizita la aceasta gradinita, poti contacta direct managerul, d-na Lavinia Costenco. Dumneaei te va indruma spre pasii urmatori.Pentru gradinita din sector 3, adreseaza-te d-nei Ramona Costenco, managerul acesteia. Unitatea o vei gasi in cartierul Vitan, aproape de mall Vitan, pe soseaua Mihai Bravu.Pentru ambele gradinite sunt valabile aceleasi optiuni de program, in tarife fiind incluse toate facilitatile inafara de transport.

Ce include oferta gradinitelor din sector 2 si 3?

Asadar, am ajuns si la oferta celor doua gradinite Just4Kids: gradinita din sector 2 si gradinita din sector 3. Tarifele achitate de parinti includ in primul rand program educationala de baza. Aceasta respecta indicatiile Ministerului Educatiei si nu include materiile si produsele optionale. Acestea vor fi discutate separat in sedintele cu parintii.Apoi, la programul scurt in pret sunt incluse: masa de dimineata, gustare de fructe proaspete, rechizite, consumabile si manuale. La programul normal (8-14) se adauga masa de pranz, iar la cel prelungit si o gustare de seara.Adaugarea transportului la aceste serviciu este posibila pentru parintii care doresc acest lucru. In functie de rutele pe care se va face deplasarea, tariful pentru transport pe luna variaza intre 250 si 300 lei. In general, pentru gradinita din sector 3 este aleasa si aceasta optiune.

Atat in gradinita din sector 2, cat si in gradinita din sector 3 Just4Kids ofera cele mai bune conditii pentru desfasurarea activitatilor.