transport-salariatiCompania noastra va ofera servicii de transport pentru angajati la cele mai bune preturi de pe piata si in conditii de transport foarte modern si placate, astfel incat angajatii vostrii sa ajunga in siguranta acasa si sa se bucure de transportul de la locul de munca pana acasa si invers. Daca esti in cautarea unei firme de transport sau iti doresti o firma de transport care asigura transport pentru angajati la cele mai bune preturi si in conditii foarte bune, atunci intra pe www.transport-personal.ro si cere-ne ajutorul. Compania noastra are experienta in domeniul transportului de persoane si va ofear cele ami bune servicii in acest sens pentru transportul salariatilor vostrii.

Dispunem de cele mai dotate mijloace de transport, spatioase si confortabile potrivite pentru orice deplsare in conditii foarte bune. De asemenea, soferi nostrii sunt atestati si au experienta in acet domeniu, oferindu-va astfel o calatorie in siguranta si fara probleme. Va si o placere sa calatoriti cu noi si veti reveni la noi oricand.

Transport salariati – cea mai buna alegere

Apeland la echipa noastra veti face cea mai buna alegere in domeniul unei companii de transport, deoarece la noi beneficiati de cel mai bun pret. Tot mai multe companii isi respecta angajatii si prin a le oferi transportul gratuit pana la locul de munca, ceea ce necesita o suma de bani din partea companiei, dar la noi veti avea parte de cele mai bune preturi si reduceri la toata gama de servicii de transport pentru salariati. In functie de distanta ce trebuie urmata si numarul persoanelor transportate noi va oferim un pret foarte avantajos, o oferta de nerefuzat. Cu noi poti sa asiguri un transport de calitate angajatilor tai la super pret.

Noi va punem la dispozitie microbuze, care variaza ca si dimenziune in fucntie de persoanele ce urmeaza sa fie transportate si care au un grad de confort ridicat. Te asteptam cu cele mai bune conditii de transport pentru salariati si cu preturi foarte bune.

Transport salariati in conditii sigure

Transportul pentru angajatii vostri trebuie sa fie unul confortabil si sigur, astfel incat acestia sa ajunga in siguranta acasa, iar acest lucru este posibil la noi prin oferirea unor mijloace de transport sigure si verificate perioadic, astfel incat sa nu exista probleme. De asemenea, soferii nostrii sunt foarte atenti astfel incat sa nu se intample nimic pe durata drumului.

La noi ai parte de cele mai sigure curse in interes de serviciu dar si in interes personal, precum si de cel mai bun pret de pe piata. Alege sa calatoresti cu noi si veio fi incantat de preturile foarte bune si de serviciile de calitate pe care le avem.

Intra pe pagina noastra online si alege sa iti asiguri sau sa asiguri angajatilor tai un transport sigur si eficient cu mijloacele de transport de la noi. Noi suntem aliatul tau numarul 1 in deplasarile in interes de serviciu sau personal in zona orasului Bucuresti si suntem disponibili oricand pentru solicitarile tale. Alege calitatea si confortul.